Elkészült a Hal a tortán gasztronómiai szakértőjének, Sági Szilárdnak a háza, amelyik másfél évig épült.

Elkészült a Hal a tortán gasztronómiai szakértőjének, Sági Szilárdnak a háza, amelyik másfél évig épült. Az eseményt a vendéglátós a motoros barátaival és a barátnőikkel ünnepelte meg. A hírt részletező sajtóközleményben a ház stílusáról a következő jelzőket olvashattuk: „modern, kicsit mediterrán, kicsit ázsiai stílusú”. Sági Szilárd az ünneplésnek a módjáról is beszámolt. „Bár a konyhát is a legprofibb eszközökkel rendeztem be, a kerti mulatsághoz a szabadtéri főzés illett jobban. 15 kiló csülköt vettem és pácoltam sörbe, a 25 vendég nem is bírt ezzel a mennyiséggel. A piáról nem is beszélve, ahol a saját családi boromat kínáltam a vendégeknek. A kertben egyébként kialakítottam egy kemencét, úgyhogy ott is elég jól tudtam dolgozni. Két óra csak a kemence befűtése és utána még két órát kellett a csülköt sütni”- részletezte.

sagi szilard