Amy Winehouse állítólag tervezgeti, hogy kibékül exférjével, Blake Fielder-Civillel, amitől az egész családot már most kerülgeti a szívinfarktus, írja a Showbiz. "Ami sok, az sok" - mondja Janis Winehouse, Wino anyja a Closer magazinnak. - "Mi mindig mögötte álltunk, de eljön az idő, amikor nem fogjuk többé a kezét. Amy tudja mit gondolunk Blake-ről, így gondolom rejtegeti előlünk. Végre kezd jól lenni, mindannyian imádkozunk, hogy ne találkozzanak többé, de Amy olyan mint egy gyerek. Azt mondja, Blake szeretem engem, én is őt, lehetetlenség lebeszélni róla, pedig tudjuk milyen rossz hatással vannak egymásra."

A pletykák szerint az énekesnő gyereket is akar, de az anyja szerint csak a szája jár. "Ugyan, hiszen túlságosan sovány egy bébi kihordásához!" - mondja a kritikus anyuka.

Winehouse a FemaleFirst információi szerint már megbocsátott Fielder-Cilvilnek, most újra a kapcsolat megmentésén szeretne fáradozni. "Meg tudjuk csinálni, mert nagyon erősek vagyunk együtt. Ő az én emberem, imádom. Azt hiszem ezzel eleget mondtam" - nyilatkozta az énekesnő.