A pár végleges szakítása alig pár napig tartott: miután egy kiadós üvöltözés után hétfőn Woodot kiköltözni látták a régi közös lakásból, a hétvégén már ismét 42 évvel fiatalabb pincérnő barátnője, Jekatyerina Ivanova oldalán látták beköltözni az újba.

Woodék előző hétvégén kiadós üvöltözésbe keveredtek, Ivanova állítólag öngyilkossággal fenyegetőzött, amiért a zenész nem akarta magával vinni egy exnejével és lányával tervezett családi vacsorára. A vitához öt rendőr is kiszállt, haverok pedig később azt terjesztették, hogy a zenész szakított a pincérnővel.

A Rolling Stones 62 éves zenésze a Daily Mail információi szerint Surreyben a Ruxley Towers nevű kisebb kastélyt bérelte ki heti 4000 fontért (több mint 1,2 millió forintért) a pólós Lacoste-októl, melyben négy háló, három fürdőszoba, saját könyvtár is van, és több kisebb-nagyobb torony, meg vízköpők díszítik. A lap szerint Wood szombat este „birkamosollyal a képén”, Ivanovát ölelgetve érkezett, és igazi rocksztáros költözéssel, egy rakás mélyhűtött kajával és több palack borral vették birtokba az új kérót. „Ronnie egy picit zavarban volt, de nagyon turbékolósan viselkedtek, nyilvánvalóan kibékültek” – számolt be nekik egy készséges szomszéd.