Elvis Presley tizenhét éves unokája öt lemezre ötmillió dolláros (904 millió forintos) szerződést írt alá, írja a Dailymail.co.uk. Benjamin már bele is fogott a munkálatokba, de mint mondja hangzásában nem követi nagyapja stílusát, akit nem volt szerencséje ismerni, hiszen tizenöt évvel a halála után született. Lisa Marie Presley fia a Universal-tól kapta a felkérést, ami a legnagyobb hanglemezgyártó cég a világon. A fiú egy díjátadón nyilatkozta a Daily Telegraphnak, hogy a zene egyáltalán nem fog hasonlítani Elviséhez. A tinédzser most éppen annyira belefáradt első albumának előkészületeibe, hogy muszáj egy kicsit pihennie, de jövőre újult erővel csap a lovak közé. "Tipikus tizenhét éves" - mondja a szóvivője - "Ki sem kel az ágyból dél előtt, aztán meg csak morog."

Anyja, Lisa Marie Presley húsz évesen ment hozzá apjához, a zenész Danny Keough-hoz. Az együtt töltött hat év alatt két gyermekük született, a húsz éves Danielle Riley modell és Benjamin. '94-ben mentek szét, de a két gyerek miatt a mai napig jó a kapcsolatuk egymással. Presley húsz nappal a válása után ment hozzá Michael Jacksonhoz, utána Nicolas Cage következett, akitől 2004-ben vált el, de csak azért ilyen későn, mert a válási procedúra tovább tartott, mint maga a frigy.

Presley és Keough barátai is közösek, de írtak közös dalt is, sőt a férfi a nő birtokán lakik egyik vendégházban. A gyerekek nem járnak iskolába, amikor apjuk éppen nem turnézik, akkor otthon tanítja nekik az élet nagy dolgait. Lisa Marie mindeközben immár negyedik férjét fogyasztja, Michael Lockwood gitáros és zeneszerzőtől tavaly születtek ikerlányai.