Sarka Kata az RTL Klub Reggelijében panaszkodott azon, hogy felháborító, amiért átlátszó bugyiban kellene anyaként terpesztenie, pedig ezt még akkor se tette volna meg, ha nem lenne anya. Most éppen a Reggelibe ment a pár panaszkodni, Hajdú elmondta, hogy a Kata már nagyon fáradt volt, mikor Nánási Pál arra kérte, hogy terpesszen. Pedig nem is Nánási kérte, hanem a főszerkesztő. A reggelibe meghívták az CKM főszerkesztőjét is, ez láthatóan meglepte Hajdúékat, bár a Story TV-s műsorvezető köztudottan jó színész, ha saját magát kell eladnia.

Pantl Péter főszerkesztő azt állította, hogy ő csak annyit kért, kicsit jobban tegye szét a Sarka a lábát, amiért később bocsánatot is kért, mivel már tényleg nagyon késő volt, rájuk is hajnalodott a fotózáson. A főszerkesztő szerint legjobban szegény Nánási borult ki, aki állítólag teljesen ártatlan volt, hiszen ő csak kattintgatott. Persze Pantlnek se könnyű, hiszen Hajdú most úgy állítja be, mintha ő lenne a cukros bácsi, aki szegény, ártatlan anyukákat akar pucérra vetkőztetni.

Hajdú Péter most mindenesetre azt állítja: biztos nem engedi, hogy lemenjenek bizonyos képek, persze ezekről a képekről szinte semmit nem lehet tudni, azt leszámítva, hogy fájnak Hajdúnak. A műsorvezető azt is kifejti, hogy ezek a bizonyos képek már nála vannak, persze Pantl tudja, hogy azért akad belőlük néhány Nánásinál is.

Meglepő módon Hajdú kivételesen nem akar perelni. Az láthatóan zavarba hozta, hogy kivételesen az általa szapult fél is megjelent egy beszélgetésen, de nem tűnt különösebben őszintének a harag kettejük között. Sarka férje amúgy azt állítja, nem féltékenységből, hanem csak azért ment el egyáltalán a fotózásra, mert fizették a szállását meg a kajáját. A fotók megjelenésén továbbra is megy a vita, ha előre eltervelt volt, akkor elég dühös lehetett Hajdú, amikor néhány hónapja Radnai megelőzte, mert így az egész sztori szánalmas Claudiázásnak tűnik csak, arról nem is beszélve, hogy még csak nem is meztelen képekről van szó, hanem arról, hogy esetleg kiderül a nagy nyilvánosság előtt is, hogy Sarka Katának van mellbimbója.