Mint azt már a Velvet is megírta pénteken megszületett Mel Gibson nyolcadik gyermeke, ám a hírt hivatalosan csak most erősítették meg. A hivatalos közlemény szerint Gibson és az orosz zenész Oksana Grigorieva Luciaként elnevezett kislánya pénteken, október 30-án jött a világra egy meg nem nevezett Los Angeles-i kórházban, de további információk nem kerültek napvilágra, olvasható a People honlapján.

A barátok szerint a pár nem is lehetne boldogabb, és mindenki egészséges és izgatott, annak ellenére, hogy a kislány a vártnál egy hónappal korábban érkezett. Gibson állítólag egyenesen imádja az új jövevényt, aki a színész-rendező nyolcadik gyereke, úgyhogy a média - a nyolcasikreket szülő Nadia "Octomom" Suleman nyomán - már csak Octo-Melnek becézi a színész-rendezőt.

A hírek szeint Gibson Grigorieva mellett volt, míg haza nem tért a kórházból, ám vasárnap már visszautazott dolgozni New Yorkba, ahol a The Beaver-t forgatja Jodie Fosterrel. A hétfői forgatáson a stáb a He's Jolly Good Father című átköltéssel gratulált neki az apasághoz, amiért nagyon hálás volt.

Gibson tavaly vált el a feleségétől Robyn-tól, akivel majd harminc évig élt és aki hét gyermeket (hat fiút és egy lányt) szült neki. Grigorievának is van egy fia, Alexander, aki Timothy Dalton színésztől született.