A golfbajnoknak egy hete borult a házassága, amikor kiderült, viszonya volt egy manhattani klub szervezőjével, Rachel Uchitellel - és még néhány másik pincérnővel. A golfbajnok barátnőinek száma folyamatosan nő, jelenleg 8-nál jár, de a Playboy-alapító, aki maga is legalább három nővel él egyszerre együtt, nem is érti, hogyan lephetett meg bárkit is, hogy a világ legtöbbet kereső profi sportolója házasember létére is magára rántott minden útjába kerülő koktélpincérnőt.

"Szerintem ebben az egész ügyben az egyetlen meglepetés legfeljebb az lehet, ha bárki is meglepődött rajta. Ha jóképű fickó vagy, fiatal és egészséges, az első jelre, hogy esetleg valami összejöhet, kiderül, hogy a házasság csak kényelmes. Nagyon klassz dolog gyerekeket nevelni, de hogy a monogámia képes egy egész életre kitartani, nos, az illúzió" - mondta meg a tutit a Playboy 83 éves matuzsáleme, aki maga is csak egyszer esett a házasság hibájába, bár saját bevallása szerint ma már inkább csak pizsama-partizgat három playmate-csajával. Azt persze nem zárja ki, hogy a Playboy-olvasók esetleg lapjából tudják meg, mit láthatott Woods, Ryan Seacrest, Derek Jeter vagy David Boreanaz Rachel Uchitelben: "Nem keressük okvetlenül a botrányt, de nem tudom, majd meglátjuk".

Uchitel egyébként a TMZ információi szerint legalább egymillió dollárt kapott Woods stábjától, ha lefújja a sajtótájékoztatót, melyen az addig tagadott kapcsolatukról lett volna közlendője. A sajtótájékoztató elmaradt - Uchitel ügyvédje, Gloria Allred szerint dehogy kaptak ők pénzt, egyszerűen "közbejött valami" -, de ez Woods helyzetén nem sokat segít, mivel Uchitelen és két vegasi pincérnőn kívül azóta további 5 jelentkező is akadt az exszeretői címre. A Sun szerint van köztük 40 éves dögös nimfomán, aki "privát golfleckéket vett", két parti-hosztessz, egy orlandói szomszédasszony, és egy angol tévés műsorvezető, aki akkoriban szingli volt, de azóta férjnél van.