Bódi Sylvi seggébe csótány mászott

2014.10.22. 22:50 -

Ma este láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen első idei szériájának utolsó részét, amiből kiderült, hogy a három döntős – Erdei Zsolt, Bódi Sylvi és Aurelio – közül ki lett a nyertes.

Az utolsó részben még mindhárom celebnek túl kellett élnie egy-egy bátorságpróbát: Erdei Zsoltnak csótányokat, kígyókat meg bogarakat öntöttek a fejére, majd egy tál kukacos takonyból kellett kiharapnia a nyereménycsillagokat. A VV6 nyertesének, Aureliónak meztelencsigát és skorpiót kellett zabálnia hányás nélkül, Bódi Sylvinek pedig – aki legalább tíz évet öregedett ezalatt a két hét alatt – öt vödörnyi csótányban kellett feküdnie. De a lényeg nem ez volt, hanem az, hogy az egyik csótány bemászott a visszavonult glammodell fenekébehez. Ennek pedig Bódi nagyon örült, azt mondta, a csótány az erogén zónáit csiklandozta, ami jó érzés volt neki.

Screen Shot 2014-10-22 at 22.22.36.png
A segg, amit egy csótány közelről is megnézett

Ennek ellenére Bódi Sylvi a harmadik helyen végzett, az első helyért pedig Erdei Zsolt és Aurelio küzdött meg. Ahogy Sebestény Balázs fogalmazott: "Egy olimpikon és egy bolond".

Végül az olimpikon, vagyis Erdei Zsolt nyert.

A fenti képen egyébként a pucsító Bódi Sylvi látható, aki azt mondta Sebestyénnek, hogy ezt nem tudatosan csinálta, ez neki ösztönös. Mármint a pucsítás.

Jövő hét hétfőn pedig kezdődik a második széria, amiben Aleska Diamondot, Baukó Évát és Puskás Petit is láthatja majd.

18+ Az expornós Sasha Grey még mindig jól reagál a pornóra

2014.10.22. 22:05 -

Sasha Grey már abbahagyta a pornózást, most éppen egy olyan filmje fog kijönni, amelyben Elijah Wood a partnere, szóval komolyan veszi a dolgot. Viszont így is vállalt egy vicces felkérést: segített eljátszani olyan párbeszédeket, amelyek online társkeresőkön (Tinder, OkCupid) zajlottak le, és amelyek tartalma vagy stílusa meglepően emlékezetett a pornóra. Vagy csak simán tahó volt legalább egy résztvevője. Ha másért nem, már csak azért is érdemes megtekinteni a videót, mert Grey nagyon aranyosan röhög rajta. A hatodik perc végétől például remekül szórakozik a béna próbálkozáson. (Itt találtuk.)

Címkék:

Palvin Barbara egy melltartós múzsa

2014.10.22. 20:46 -

Igazi múzsa – ennyit írt az alábbi képhez Éder Krisztián, akit korábban SP-ként ismerhettek, csak aztán inkább menő fotós lett belőle. A fotón Palvin Barbara látható, kettejük instagramjai alapján sokszor találkoznak mostanában. Megünnepelték a modell legutóbbi születésnapját, korábban együtt jártak koncerten, meg bevásárolni. Most pedig a melltartós Palvinról kaptunk képet. Juhé!

 
 

Real Muse.

A photo posted by Eder Krisztian (@ederkrisztian) on

Sarka Kata is 16 éves lett a hosszú hétvégére

2014.10.22. 19:43 -

Sarka Kata a – szerencsés esetben – rendkívül hosszú hétvégére örömére kitett magáról egy képet a Facebookjára. A fotón, mit ad isten, megint több mint tíz évvel fiatalabbnak néz ki a valós koránál, merthogy még mindig 28 éves. (És a következő két évben semmit sem kell már csinálnia, ugyanis mindent elért, amit 30 éves koráig tervezett.) Hogy mitől néz ki, azt nem tudjuk, de magyarázatot adhat a dologra, hogy vízben főtt zabpelyhet, meg efféléket eszik. Vagy talán ő is ufó, mint a férje? Esetleg ugyanaz történt vele, mint Kate Hudsonnel, és újrakezdte az öregedést a második gyereke után? Annyi kínzó kérdés van!

Címkék:

Önnek is feltűnt, hogy egyre kisebbek a kecskék?

2014.10.22. 18:51 -

Az 1980-as évek óta a kecskék átlagos testmérete negyedével csökkent, és még az állatok viselkedése is megváltozott - tudósít a Daily Mail. Erről persze mi tehetünk, mármint a klímaváltozás, amely így hat az élővilágra. A Durham University kutatói szerint más állatokat is érint a jelenség, nemcsak emlősöket, hanem halakat és madarakat is. 

A vizsgálat alapját adó területeken a vizsgálati időszakban átlagosan 3-4 fokkal lett melegebb, amikor pedig a hegyi kecskéknek melegük van, többet pihennek, és kevesebbet legelésznek. A klímaváltozás hatására pedig még a növényzet minősége is változik, szóval minden adott ahhoz, hogy a kecskék testfelépítése is átalakuljon. A kicsi, slank kecskék viszont kevésbé tűrik a hideget, úgyhogy lesznek itt még bajok. A vizsgálatról bővebben itt olvashat.

Ezt viszi magával Aleska Diamond a dzsungelbe

2014.10.22. 17:18 -

Aleska Diamond a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor második csapatával indul a dzsungelbe, és a jelek szerint nagyon csomagol. Hogy mit visz magával, arról a homály miatt csak sejtéseink vannak, de mintha lenne ott egy nyaklánc, illetve neszesszer, és más, a túlélés szempontjából rendkívül hasznosnak tűnő dolog. De mi lehet az a zöldes csomag a bőrönd csücskében? Elsősegélyszett?

Nem hisszük el, hány éves Madeleine Stowe, de ön se fogja

2014.10.22. 16:36 -

Madeleine Stowe-ról nagyon ritkán írunk, fennállásunk óta konkrétan egyszer, merthogy nem él bulvárbarát életet – és ezzel nincs is baj. A színésznő kisebb kihagyásokkal a nyolcvanas évek eleje óta forgat komolyan, most éppen a Bosszú című sorozata megy. De mi azért foglalkozunk vele, mert nemrég lefotózták a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, és a képek láttán elég nehéz elhinni, hogy már 56 éves.

„A negyvenes éveink nagyon jók, körülbelül 43, 44 éves korunkig, aztán hirtelen nehéz, mert ráeszmélünk a halandóságunkra, és egyre többször látjuk az előttünk lévő akadályokat. Aztán, amikor az örvenes éveidben vagy, eljutsz oda, hogy mindenki bekaphatja! Ez csodás...” – foglalta össze nemrég egy interjúban az öregedésről alkotott nézeteit. Megjelenését állítása szerint a holisztikus életvitelének köszönheti, illetve olyan arctornának, ami elég hülyén mutatna kamerák/fényképezőgépek előtt.

Beleesett egy Niva egy niványi lyukba

2014.10.22. 16:31 -

tk3s 20141020 zaf y60 006
Így történt, nem másként Fotó: Whitehotpix / Northfoto

Valakinek Ukrajnában ma nagyon rossz napja van, mert a Lada Nivája egy óriási lyukban kötött ki. Sajnos az esetről minket értesítő Northfoto sem tud többet, de van, hogy a látvány elég is. Reméljük, senkinek sem lett baja.

tk3s 20141020 zaf y60 003
Bizony. Fotó: Whitehotpix / Northfoto
Címkék:

Cameron Diaz retteg az énektől, úgyhogy elvállalt egy musicalt

2014.10.22. 16:24 -

Az idei karácsonyi filmszezon egyik legnagyobb durranása az lesz, hogy Jay-Z és Will Smith megcsinálta az Annie című musical filmváltozatát. Egészen pontosan ők csak a producerek voltak, a filmet Will Gluck rendezte, akinek eddig volt egy közepes (Barátság extrákkal) és egy meglepően szórakoztató (Könnyű nőcske) vígjátéka. Az Annie főszereplői Cameron Diaz és Quvenzhané Wallis lesznek. Diaz közismerten rossz hangú színésznő, amit a 97-es Álljon meg a nászmenet óta le sem moshat magáról. „Az ember ritkán csinálhat musicalt. Még, ha rettegtem is a gondolattól, valahogy úgy éreztem, hogy meg kell csinálnom. Két dologtól félek igazán, a magasságtól, és attól, hogy közönség előtt énekeljek. Ugrottam már ki repülőkből, másztam már sziklát, nem azért, hogy legyőzzem a félelmeimet, hanem azért, hogy találkozzak velük.  Úgy éreztem, hogy az éneklés is egy olyan dolog, amivel találkoznom kell. Először folyamatosan sírtam. De mindenki annyira kedves volt, és jókat nevettünk rajta, hogy milyen szánalmas vagyok! Az ember csak így teheti túl magát az ijesztő dolgokon, ha tud rajtuk nevetni” – mondta Cameron Diaz a Marie Claire-nek arról, hogy miért vállalta el a musicalt.

Katie Holmest vérvörös rúzzsal dívásították

2014.10.22. 15:53 -

Katie Holmes október 21-én elment egy bőrrákellenes gálára, ahol valószínűleg nem uszítás folyt a bőrrákok ellen, hanem a betegség kutatására gyűjtöttek adományokat. Reméljük, hogy sokat gyűjtöttek, de erről egyelőre nincs információ. Arról viszont igen, hogy a mostanában kozmetikum-reklámarc Katie Holmest egy vérvörös rúzzsal dívásították fel az eseményre, és egy fekete overált adtak rá. Mindkettő elég jól állt neki, és a jelek szerinta szimmetrikus mosolygás is megy már.

Címkék:

Ez a fürdőruha lesz Baukó Éván a dzsungelben

2014.10.22. 15:20 -

Az ismét foglalkoztatott exvillalakót ugyan már láttuk bikiniben, de a mostani facebookos képe azért érdekes, mert ezt a fürdőruhát fogja magával vinni a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásaira. Meg amúgy is, ki ne legeltetné a szemét szívesen Baukó Éva jól sikerült mellein, meg az edzéstől formás egyéb testrészein? Na ugye. 

Címkék:

Matthew McConaughey felesége végtelen lábakon jár

2014.10.22. 15:12 -

Noha Matthew McConaughey nem néz ki túl jól mostanában, a felesége, Camilla Alves modell-divattervező viszont még mindig elképesztően tud öltözködni. A fenti galéria nyitóképén a hollywoodi Chateau Marmont hotelnél látható, ahová egy divatesemény miatt ment október 22-én. Felhívnánk a figyelmet a végtelenül hosszú lábaira, de teljesen felesleges, mert nyilván észrevették. Ha kattintanak, láthatnak még róla néhány remek képet, úgyhogy csak bátran!

Kate Hudson 16 évesnek néz ki 35 évesen

2014.10.22. 14:32 -

A 35 éves, kétgyerekes Kate Hudson így néz ki mostanában, a színésznő a 28. American Cinematheque díjátadó gálán jelent meg rózsaszín hajjal és kisimult arccal. Vagy nagyon jó a kozmetikusa, vagy közvetlenül a vörösszőnyegre vonulása előtt szexelt egy nagyot, vagy egyszerűen jók a génjei. Mindenesetre fiatalabbnak néz ki, mint Miley Cyrus. Kate Hudson nemcsak az arcát, hanem a testét is karban tartja, nemrég arról posztolt, hogy pilates óra közben nyújtja a lábát.

Címkék:

Matthew McConaughey nem néz ki túl jól

2014.10.22. 13:54 -

A True Detective sorozattal és a Dallas Buyers Club filmmel a csúcsra ért ugyan Matthew McConaughey, de az évekkel ezelőtti izomkolosszusnak már nyoma sincs. Mintha megették volna a szerepei, annyira össze van rogyva – de az is lehet, hogy a Dallas Buyers Club folytatására készül, és megint nem eszik rendesen. A színész az American Cinematheque 28. díjátadó gáláján jelent meg október 21-én, Beverly Hillsben.

Jennifer Hudson melltartóban ment a vörösszőnyegre

2014.10.22. 13:16 -

Jennifer Hudson komolyan gondolta, hogy egy köntösnek látszó ruhában és melltartóban mutatta meg, mennyit fogyott. A Dreamgirls színésznője a Turn It Up For Change' Ball Benefiting LGBT Equality partin vett részt New Yorkban, a melegek esélyegyenlőségéért megrendezett jótékonysági esten nagyon kitette magát. Így nézett ki a ruha egészben rajta:

Paris Hilton megidézte Audrey Hepburnt

2014.10.22. 12:40 -

A szinte nem is öregedő Paris Hilton az Instagramra tett fel magáról két fotót is, amin próbál úgy kinézni, mint Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmből. Ha valaki, akkor az örökösnő nem egy finom nő, legalábbis nem az Audrey Hepburn-i értelemben, hiába a frizura, a szipka és a többi kellék. 

Rossz az idő? Nézegessen maszturbáló pandát

2014.10.22. 11:55 -

A mai időjárásban, amikor tényleg nincs az a kávé, ami elég lenne, jobb, ha feladja az ember, és rámegy az igazán fontos hírekre. Például arra, hogy a WWF megosztott egy videót a világgal, amin egy panda magához nyúl. Legalábbis azt mondják, hogy az alábbi videón önkielégítést látni. A panda eszik egy keveset, majd kicsit vakargatja magát odalent, de hogy pontosan mi történik, arra tényleg csak tippelni lehet. Ha ez nem volt elég, akkor olvasgasson az állatok szexuális életéről ide kattintva.

Elkészült a legtökéletesebb gif Alföldi Róbertről

2014.10.22. 11:47 -

Ha eddig értetlenkedett, mert nem tudja, hogy mi a francnak kellett már megint elindítani az X-Faktort, itt a válasz.

Azért, hogy elkészülhessen a világ legtökéletesebb gifje, amin Alföldi Róbert, a műsor egyik zsűritagja szerepel:

tumblr ndqz94Lrr71tkfreho1 400.gif

A kép amúgy az X-Faktor Tumblrére került fel, egy reblogban valaki pedig meg is fogalmazta hozzá a tökéletes képaláírást: "Válaszom, amikor megkérdezik sokat ittam-e."

Elérhető a Vissza a jövőbe légdeszkája

2014.10.22. 11:15 -

A Vissza a jövőbe film lebegő deszkáját a Kickstarteren keresztül elkészítette az Arx Pax, a Hendo névre keresztelt deszka csak bizonyos felületeken működik, 15 percet bír az akkumulátora, és eléggé kell figyelni, hogy lássa az ember a lebegést. Az alábbi videón látható, hogy a robotporszívókhoz hasonlítható a deszka, ami olyan nagyon magasra nem tud felszállni, mint a filmben, 3 centivel a föld felett lebeg. A filmben Marty McFly 1989-ből repül át 2015-be, ott ismeri meg a hoverboardot, azaz a lebegő deszkát. Azóta érdekli az embereket és a tudományt, hogyan lehetne megvalósítani a lebegő deszkát. Az elkészült prototípus 140 kilót bír el, tehát akár ketten is deszkázhatnak rajta, mágneses mezővel oldották meg a lebegést, és valószínűleg forradalmasították a nagy tehermozgatás problémáját súrlódásmentesen. 

A cég, ami készítette a deszkát a Kickstarteren koldul további pénzt a fejlesztés finomítására, továbbá 10 000 dolláros (2 405 200 Ft) áron kínálja a deszkát. 

Renee Zellweger boldog, hogy máshogy néz ki

2014.10.22. 10:39 -

Az internetezők szerte a világon hőbörögtek Renne Zellweger új arcán, gyakorlatilag alig ismerhető fel a színésznő. Egyelőre nem tudni, hogy mit tettek az arcával a plasztikai sebészek, de egészen megváltoztak a vonásai. „Boldog vagyok, hogy máshogy nézek ki! Boldogabb, teljesebb életet élek, és örülök, hogy talán meg is mutatom" – mondta a People magazinnak a 45 éves Zellweger. Azt is hozzátette, hogy a barátai szerint nyugodtnak néz ki, azt mondja, most egészséges, és a korábbi káosszal ellentétben, végre jól van. 

Már látszik Katalin hercegné terheshasa

2014.10.22. 10:24 -

Katalin hecegné a Természettudományi Múzeum igazgatójával, Michael Dixonnal sétál a fotón, a hercegné a 2014-es Wildlife Photographer of The Year (az év természetfotósa) eseményen vett részt. Katalin hercegné találkozott a fotóverseny nyertesével, megnézte a kiállítást, és Sir David Attenborough-hoz a díjátadón. Vilmos herceg és Katalin hercegné a második gyereküket várják, ez az első olyan fotó, amin látszik Katalin hercegné terheshasa.

Kim Kardashian 13 évesen is tudta, mit akar

2014.10.22. 10:01 -

Előkerült egy videó 1994-ből, amin Kim Kardashian 13 éves, és már akkor azt nyilatkozta, hogy ha nagy lesz, és híres, akkor a világ gyönyörű kislányként emlékszik majd rá. És azt is elmondta, hogy az osztályában ő a legmenőbbek közé tartozik. A videót elnézve, tényleg nem voltak konkrét tervei arra, hogy hogyan is válik majd híressé, egyszerűen csak az akart lenni, és kész. 

VV Simon szórólapozásból él

2014.10.22. 08:57 -

A Való Világ 6 bolondja, VV Simon diákmunkából tartja el magát, pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta a reality előtt. „Egyetemista vagyok, Debrecenben, biológia szakon, merhogy a hírekkel ellentétben nem rúgtak ki. Hatalmas hülyeséf volt ez a pletyka, és meg is viselt lelkileg" – mondta a Borsnak VV Simon, aki  aműsorban összejött a Svájcban dolgozó VV Charlotte-tal. Kapcsolatuk a műsoron túli életben már nem működött, a lapnak azt nyilatkozta az egykori valóvilágos, hogy túllőtt a célon a lánykéréssel. 

Varga Viktor is azt csinálta Amszterdamban, amit mindenki

2014.10.22. 08:34 -

„Ugyan csupán egy napot töltöttem Amszterdamban, de mindent beleadtam. Úgy fogalmaznék, hogy kipróbáltam azt az életet, amelyet a hollandok élnek. Három barátommal utaztunk, de az este folyamán az egyikük elájult, kitört három foga, így kórházban kötöttünk ki, míg a másik két haverom hazament. Úgy voltam vele, ha már ott vagyok, szeretném átérezni az amszterdami hangulatot, ami sikerült is. A piros lámpás negyedben mászkáltam egész éjjel, ahol mindig összetalálkoztam néhány szimpatikus arccal. Az egyik ott élő magyar győzött meg arról, hogy mindent ki kell próbálni, amit az éjszaka felkínál. Mondhatjuk, hogy így is tettem. Ráadásul mindez művészileg is inspiráló volt, mivel a korabeli festőket is gyakran szokták megihletni a prostituáltak" – mondta Varga Viktor a Blikknek. 

Az énekes azt is elmondta a lapnak, hogy szerinte minden férfinek szüksége van egy olyan éjszakára, ahol mindent kipróbálhat, és még visszatér a holland városba. 

Sütő Enikő elvált a harmadik férjétől

2014.10.22. 08:13 -

Sütő Enikő 2012-ben házasodott össze ügyvéd exférjével, a kapcsolatuk akkor már négy éve tartott. „Azt érzem, túl vagyok a nehezén. Valóban három hete mondták ki a válást, de már január óta nem élünk együtt. Konfliktus nélkül tudtunk elbúcsúzni. Nyolc hónapra volt szükségem, hogy teljesen átgondoljam a történteket. A nyár a teljes befelé fordulásról szólt. Természetesen én is különböző fázisokon mentem át, voltak jobb és rosszabb pillanatok. De egyvalami nem változott bennem... Hiszek abban, hogy egy kapcsolat olyan, mint egy élőlény, aminek meghatározott élettartama van. Az anyukámék 56 éve házasok, ez manapság már nagyon ritka. Ma már az ember semmiben sem lehet biztos, változékony az élet" – mondta a Blikknek Sütő Enikő. 

Hétmilliót kereshetett Szabó Zsófi a Celeb vagyok műsorral

2014.10.22. 07:45 -

„Óriási népszerűségnek örvend a műsor. A csatorna pedig ennek megfelelően díjazza a részt vevő sztárokat. Mindenkinek fix szerződése van. Tehát aki egy hét után kiesett, az ugyanúgy megkapja a megállapodásában lévő pénzt, mint az, aki majdnem két hétig odakint éhezett. Ugyanakkor milliós eltérések vannak a honoráriumok között" – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő informátor. A lap úgy tudja, hogy a Celeb vagyok ments ki innen műsorban szereplő hírességek közül a vécét is pucoló Szabó Zsófi, Gáspár Bea és Erdei Zsolt a legjobban fizetettek. A többség állítólag ötmillió forint körül keresett a műsorral, de például Krasznai három-négy milliót vihetett haza, átlagosan napi ötszázezerért szívnak az afrikai dzsungelben. 

Áll a bál Kelemen Anna körül

2014.10.22. 07:17 -

A Bors saját információi szerint Kelemen Anna lefeküdt egy olimpiai bajnokkal, akinek nem volt tudomása arról, hogy az egészet kamerák rögzítették.  „A Győzike-show folytatására kereshettek alternatívát, és szóba került Anna neve. Annával forgattak, s felmerült, ha már reality, akár szexelhetne is. Egy olimpiai bajnok nevét dobta be, a férfi azonban nem tudta, hogy az egész házat bekamerázták. Sikerrel jártak" –mondta a lapnak névtelen forrás. A Curtisszel randizgató Kelemen Anna annyit reagált erre, hogy napokon belül minden kiderül, Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója képernyőre nem került műsorokkal kapcsolatban nem nyilatkozik, a TV2 szóvivője, Koltay Tamás pedig azt mondta a lapnak, nincs tudomásuk arról, hogy ilyen műsor készült volna a megbízásukból. 

Több lehetőség van. Az egyik, hogy az olimpiai bajnokkal akar nézettséget szerezni Kelemen Anna, a másik, hogy újabb botránykönyvre készül, a harmadik, hogy rengeteg szeretőjét ugyanígy felvette titokban, tekintettel a szűkösebb napokra. Vagy ő Cartmen anyja.

10405326 1528851183995842 1982228513211558619 n
Fotó: Facebook / Kelemen Anna

Bódi Sylviből kijött az ősnő

2014.10.21. 22:45 -

Legalábbis ő így fogalmazott a Celeb vagyokban, miközben fejjel lefelé csüngött egy dróton, akár egy lajhár. Bódi tegnap még utoljára a már kiesett Szabó Zsófival párbajozott egyet.

Most kivételesen egy celeb szájába sem tunkoltak Sebestyén Balázsék kukacokat és kígyókat. Az utolsó két női dzsungellakónak mindössze annyi volt a feladata, hogy egymás alatt, huzalokon függeszkedve, Szabó Zsófi akassza le a fáról a fejadagot jelentő csillagokat és dobja le Bódinak, aki eközben lajhárpozícióban próbált haladni. Kezdetben nem nagyon ment a lányoknak a kúszás, de szerencsére Szabó Zsófi jól instruálta a playmate-et: „Na figyelj baba, gyere teljesen alám”  mondta a színésznő és ezzel sikerült megszerezni az esti csirkét.

Egyéb izgalom nem nagyon történt, maximum annyi, hogy a két rinyapina, Gáspár Laci és Aurélió össze-vissza hisztizett és büntiből egy sátorban kellett tölteniük az éjszakát.

A táborban luxuslakosztálynak számító magaslesük helyett az erdő mélyén kényszerültek aludni, tök egyedül. Az ítéletet Aurélió csak annyival kommentálta, hogy „Váááj olvéjz míí?!”, azaz miért mindig én. Enyhe üldözési mániát vélünk felfedezni, de nála már nem lepődünk meg azon, hogy óvodásnak hiszi magát.

A sátras est előtt Gáspár már jó előre figyelmeztette a VV6 győztesét, hogy ő bizony nem tud nyugodtan pihenni egy erdőben, úgyhogy Aurélió sem fog. „Eljött az olasz meg a cigány sátorozni”— pufogott Gáspár a vadkemping közepette, de Aurélió hamar kezébe vette az irányítást: „Nehogy már rajtunk fogjon ki egy sátor.” Végül is nem fogott, valahogy csak sikerült összeeszkábálni. Hurrá!

Ami még történt: 

  • Gáspár Laci filozófiája: „Nem ott vannak, ahol vannak, hanem sehol vannak” – így fogalmazott az erdőben. De nem csodáljuk, a sötét rengeteg őrült dolgokat hozhat ki az emberből. Az énekes is megfejtette a mibenlétet, miközben Aurélióval kényszerült szunyókálni
  • A nyelvújító Gáspár Laci esett ki a döntő előtt. Holnap izgulhat, hogy ki lesz a dzsungel királya vagy királynője

Rendőröket hívtak a világ egyik legjobb fenekű nőjére Párizsban

2014.10.21. 21:45 -

Indianara Carvalho, az idei Miss Bum Bum Brazil fenék-szépségverseny egyik résztvevője topless pózolt volna az Eiffel-torony előtt, ám amikor vetkőzni kezdett, megjelent két rendőr - írja a New York Daily News. A szépségversenyzőt nem ijesztette el a rendőri intézkedés, kicsit távolabb költözött a stábbal és sikerrel zárult a fotózás. A képeket Indianara Carvalho Instagram oldalán meg is lehet tekinteni és hogy mennyire volt sikeres ez a vetkőzés, a novemberi döntőn majd kiderül. 

bumbum
Fotó: instagr.am

Ki volt a csinosabb a Terápia második évadjának premierjén?

2014.10.21. 21:04 -

Ki volt a legcsinosabb?

Október 27-én új évaddal folytatódik a magyar HBO saját gyártású sorozata. A második évadban új szereplők is feltűnnek, például az ügyvédnőt alakító Péterfy Bori vagy a főszereplő régi szerelmét megformáló Kováts Adél. Az első szezonban is szereplő Für Anikó mellett ők is részt vettek a premier előtti bemutatón. Nézze meg a róluk készült képeket, és döntse el, ki volt a legcsinosabb. 

1 ... 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 ... 299

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés