horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Brad Pitt addig nem veszi el Jolie-t amíg Clooney nem házasodhat

2009. augusztus 14., 14:03 Módosítva: 2009-08-14 16:17:22
0

A színész New Yorkban egy partin épp Eric Bana és Rachel McAdams társaságában élvezte, amikor a társaság ismét rákérdezett, mikor házasodik össze gyerekei anyjával – írja a The Sun. A pár korábban már indokolta azzal is az esküvő halogatását, hogy majd csak akkor fognak frigyre lépni, amikor ezt már a melegek is legálisan megtehetik az USÁ-ban. Pitt most ezt fejelte meg régi haverja, George Clooney ugratásával: „Addig nem veszem el Jolie-t, amíg George és partnere nem kelhet egybe”.

George Clooney-t rendszeresen meggyanúsítják azzal, hogy saját neméhez vonzódik, mivel még egyszer sem jutott házasságig eddigi barátnőivel. Korábban már Matt Damon is poénkodott azzal, hogy Clooney meleg, csak ő azt is hozzátette, le is feküdtek egymással.

18
Franciaország: George Clooney és Brad Pitt az Ocean's 13 sajtótájékoztatóján a Cannes-i Filmfesztiválon.

Madonna a színpadról köszöntötte szülinapos fiát

2009. augusztus 14., 13:42 Módosítva: 2009-08-14 13:42:56
0

Madonna azzal lepte meg a fiát, hogy dániai fellépése közben énekelte el neki a Boldog szülinapot – írja a Female First. Guy Ritchie-vel közös gyermekük kedden volt kilenc éves. A csupa nagybetűs édesanyja a tomboló tömeget arra biztatta, együtt énekeljék a fiának a dalt, a rajongók pedig szót fogadtak. Ezzel szinte egy időben derült ki: több ezer prágai írt alá egy petíciót, hogy Madonna náluk se rendezhesse meg koncertjét, mivel szerintük az káoszt okozna a tömegközlekedésben – írja MSNBC. Eddig negyvenezren vettek jegyet, a díszletek pedig már a helyszínen vannak, hiszen holnap lenne a koncert.

mad450

Pitt nem lesz polgármester

2009. augusztus 14., 12:59 Módosítva: 2009-08-14 12:59:12
0

Brad Pitt nem lesz New Orleansban polgármester, mert úgy érzi nincs esélye – írja az MSNBC. Korábban egy egyetemi professzor kezdeményezte, hogy Pittet indítsák a címért, hiszen akkor nem kell a sajtót kergetni, úgyis mindig a színész nyomában lesznek, ha mondani akar valamit a városról. Thomas Bayer szerint az se lett volna elhanyagolható szempont, hogy Angelina Jolie a város első asszonya. Korábban a tanár tizenhárom pontba szedte, miért érdemes indítani a színészt a polgármesteri címért, ebben szerepelt az is, hogy még utcát sem kell elnevezni róla, hiszen már van egy a városban. Az ügy érdekében több befolyásos ember is Pittet Polgármesternek feliratú pólót viselt, úgy néz ki hiába.

brad pitt

Michael Phelps autóbalesetet szenvedett, de nem sérült meg

2009. augusztus 14., 10:19 Módosítva: 2009-08-14 10:19:25
0

Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója, helyi idő szerint csütörtök éjjel Baltimore-ban. A Phelps által vezetett Cadillac Escalade és egy Honda Accord ütközött. Utóbbi női sofőrjét kivizsgálásra kórházba szállították. Phelps és két utasa nem sérült meg – írja az MTI. A rendőrségi jelentés szerint az úszófenomén nem fogyasztott alkoholt.

phelps

Lakatos Krisztián exe nem kapott tiszteletpéldányt az énekes lemezéből

2009. augusztus 14., 09:54 Módosítva: 2009-08-14 09:59:15
0

A Megasztáros három hónap után elérkezettnek látta az időt, hogy lezárja a kapcsolatát Szentesi Henriettel, ezért sms-ben mondta neki, hogy vége. Az énekes persze nem így emlékszik erre, szerint okosan megbeszéltek mindent – bár nem cáfolta, hogy ezt telefonon tették –, így párja valójában nem reklamálhatna semmiért. Szentesi most arra panaszkodott a Blikknek, hogy Lakatos soha nem ment el hozzájuk – vidékre -, mindig neki kellett feljönnie Pestre, ha látni akarta az énekest. Bár azt is hozzátette, nem haragszik már a fiúra, de az azért zavarja, hogy nem kapott a lemezéből egy dedikált tiszteletpéldányt. Lakatosnak azt is tudnia kell, volt barátnője biztosan nem fog költeni a korongra egy fillért sem, mert ő nem a rajongója.

Lakatos 423 retus

Kisó három kilót hízott

2009. augusztus 14., 09:17 Módosítva: 2009-08-14 09:17:45
0

A VIVA Tv volt műsorvezetője a nyaralás alatt három kilót hízott – írja a Blikk. No Thanx énekese, édesanyja, és apja, illetve Kiss Orsolya, két hetet töltött a horvát tengerparton. A napilapnak nyilatkozó műsorvezető elmondta, hogy nagyon jól érezte magát, de mivel Skrapits Erik szülei elkényeztették őket – friss pékáruval, sütéssel-főzéssel, és étterembe járással -, súlyfelesleg került rá. „A pluszkilók nem zavarnak, majd most fogyózom kicsit, de nagyon szép nyaralásunk volt.”

Rubint Réka párkapcsolati tanácsokat fog adni

2009. augusztus 14., 08:49 Módosítva: 2009-08-14 08:49:38
0

Schobert Norbert asszonya egy férfiaknak szóló magazinban fog szextanácsokat osztogatni – írja a Bors. Nem egyedül fogja ezt tenni, a napilap információi szerint ugyanis segíteni fog neki Michelle Wild és Horváth Éva is. „Nagyon örültem, amikor néhány hónappal ezelőtt megkerestek, hogy volna-e kedvem elvállalni a tanácsadást. Azért is voltam különösen boldog , mert vallom, hogy attól, hogy az ember férjhez megy és szül két gyereket, még ugyanolyan fontos, hogy nő maradjon. Egy igazi nőnek ugyanis folyamatosan meg kell hódítania a férjét” – tette hozzá Rubint Réka.

rubintreka 5
Optimista

Medveczky Ilonát levegőnek nézik majd a temetésen

2009. augusztus 14., 08:31 Módosítva: 2009-08-14 08:31:46
0

A revütáncos most azzal sírta tele a Borsot, amivel már eddig is: azaz, hogy elmegy Nagy Richárd temetésére, még ha ezért az ötletért az egykori tévéelnök családja nem is rajong. „Az akaratuk ellenére is ott leszek a temetésen. Ha bármilyen fesztivált csapnak, az csak őket minősíti. Semmit sem tehetnek, nekem ugyanis jogomban áll tisztességgel búcsút vennem szeretett Richárdomtól” – mondta a művésznő. Ifjabb Nagy Richárd erre csak annyit reagált, tudja, hogy el fog jönni az asszony a mai temetésre. „Ez egy nagyon bensőséges pillanat, amelyet kizárólag a közeli rokonokkal, barátokkal, valamint édesapám legközelebbi munkatársaival szeretnénk megosztani, Ilona pedig nem tartozik közéjük. Igyekszünk nem foglalkozni azzal, hogy ott van. Szerettünk volna csak vele lenni. Most, utoljára” – mondta. A napilap szerint kínos pillanatokra számíthat Medveczky a temetésen.

04

Marenec Fruzsina elárulta a megfejtést

2009. augusztus 14., 07:50 Módosítva: 2009-08-14 07:50:23
0

A Barátok közt Emmája vezeti az RTL Klub betelefonálós műsorát a reggeliben, majdnem egy hónapja. A ma reggeli nyolcszázezres feladvány megoldását viszont sikerült belemondania a kamerába. A Balaton szóból pusztán egy betű hiányzott, így valójában nem okozott kárt a csatornának. A végén szerényen megjegyezte, nagyon sokat segített.

Molnár Anikó ismét szingli

2009. augusztus 14., 07:39 Módosítva: 2009-08-14 07:39:32
0

Molnár és az ő hentese szakított – írja a Bors. Az okok egyelőre ismeretlenek, annyi azonban bizonyos, hogy a mostanában fogyókúrázó nő, nem fog gyereket szülni. „Nem akarok gyereket, és a házasság sem érdekel. Kizárt, hogy a közeljövőben kisbabám legyen. A jövő héten teljesen új dologba kezdek. Egy állandó munkalehetőségről van szó, ami inkább a civil élethez áll közel, és nem a médiához. Egy biztos: az új terveimbe nem fér bele egy kisbaba” – mondta a napilapnak. Korábban Hentes Istvánnal közös családot tervezett Molnár, valószínűleg ezért beszélt a családalapításról részletesen.

05-molnaraniko
A könyv úgy készült, hogy Molnár Anikó diktafonra mondta a történeteit

Szellő István exbarátnője egy fiút és egy lányt vár

bry
2009. augusztus 13., 21:44 Módosítva: 2009-08-13 21:44:59
0

A híradóst terhesen faképnél hagyó barátnője egy fiút és egy lányt vár, írja a Hot! magazin. A lapnak Naim Renáta egy barátnője mesélt a pár kapcsolatáról, és szerinte Szellő István egy narcisztikus, önimádó alak, aki ráadásul – ígéretével ellentétben - hónapok óta nem kereste leendő gyerekei anyját.

A csupán Margitként feltüntetett barátnő szerint, amikor az eljegyzés után Naim teherbe esett Szellő már nem akarta a gyerekeket. „Az eljegyzés után azt mondta, nagyon örülne egy kislánynak. Aztán, amikor kiderült, hogy Reni várandós, István mégis visszakozott. Oltári veszekedés tört ki, és a kismama másnap reggel hazaköltözött az édesanyjához. Higgyék el, Renáta nem erőszakolta rá ezeket a gyerekeket a vőlegényére, szó sincs róla” – idézte fel a történteket.

071018-9646

Jamie Oliver fenékdublőrt használ

bry
2009. augusztus 13., 21:21 Módosítva: 2009-08-13 22:33:13
0

A sztárszakács Village People hangulatot idéző reklámot készített az új műsorához, melyben az amerikaiak étkezési szokásait deríti fel, írja a Daily Mail. A zenekar összes tagját eljátszó Jamie Oliver azonban azt nem vállalta, hogy a fenekét is megmutassa a nagyvilágnak, és egy fenékdublőrt kért. A fekete bőrszerkós és tangás jelmezben így csak elölről nézhetjük meg, és helyette a 36 éves, másodállásban színészkedő Steve Clarke fenekét vehetjük szemügyre.

Robert Pattinson Alkonyatos színésznővel jár

bry
2009. augusztus 13., 21:01 Módosítva: 2009-08-13 21:05:24
0

Robbert Pattinson összejött az egyik Alkonyatban szereplő kolléganőjével, írja a New York Daily News. A hírt a filmben szintén szereplő – Carlisle Cullent alakító – Peter Facinelli pletykás neje – az egykori Beverly Hills 90210 szereplője – Jennie Garth kotyogta el, igaz Pattinson barátnőjét nem nevesítette meg. „Nem mondhatom el (hogy Kristen Stewarttal vagy Nikki Reeddel jár-e), mert ezzel megszegném a férjemnek tett ígéretem. De az biztos, hogy az egyikőjükkel jár” – nyilatkozta Garth.

A lap szerint azonban szinte biztos, hogy jelenleg Kristen Stewarttal van együtt Pattinson, mivel Nikki Reeddel már jártak egy darabig, de az nem sült el valami jól.

patt
Nikki Reed, Robert Pattinson és Kristen Stewart

Magdi már nem szereti Tomit

bry
2009. augusztus 13., 20:32 Módosítva: 2009-08-13 21:03:38
0

Rúzsa Magdi elhagyta a Fugu nevezetű, alig ismert zenekar tagját, Gömör Tamást, írja a Hot! magazin. A szakítás pontos okát ugyan nem lehet tudni, de valószínűleg számítottak azok a pletykák, melyek szerint Gömör csak azért járt Rúzsa Magdival, hogy ismert legyen. Persze a zenész tagadta a vádakat, és elmondása szerint már csak azért is nevetséges ez az állítás, mert ő buddhista filozófiát vall.

Majka: halálra ittam magam

bry
2009. augusztus 13., 19:47 Módosítva: 2009-08-13 19:51:04
0

Majoros Péter harmincadik születésnapja alkalmából barátnője meglepetéspartit szervezett, írja a Hot! magazin. Majka elmondása szerint a buli remekül sikerült: „halálra ittam és zabáltam magam”. A műsorvezetőt a számára legfontosabb emberek köszöntötték fel és halmozták el ajándékokkal. Kapott ruhákat, ejtőernyős ugrást, varázsló által megáldott woodoo-készletet (ez utóbbit a pókerszenvedélye miatt fogja szurkálni). A sok ajándék közül a pókerklub sakk- és backgammon készletének örült, azonban ezeket végül a Ronald Háznak ajánlotta fel, mondván, jobb helyük lesz ott.

Eric Bana házimunkával izgatja fel nejét

bry
2009. augusztus 13., 19:30 Módosítva: 2009-08-13 21:17:29
0

Eric Bana szerint a házimunka már önmagában is afrodiziákum, írja a FemaleFirst. A színész szerint a nőkre legjobban úgy lehet hatni, ha tevékenyek vagyunk a ház körül. A színész arról is mesélt, hogy a frissen ráakasztott szexszimbólum jelző túl későn jött, szerinte ezzel a megtisztelő címmel nagyjából húsz évet késett a világ, és most már nem tudja komolyan venni. Ráadásul állítólag neki is vannak olyan napjai, amikor inkább nem lépne nyilvánosság elé, mert ha meglátnák, talán soha többé nem kapna munkát.

Gesztesi alkudozik a Playboy-gázsiról Liptai helyett

bry
2009. augusztus 13., 18:52 Módosítva: 2009-08-13 18:52:58
0

A Hot! Magazin szerint Gesztesi Károly tárgyal Liptai Claudia helyett a Playboy főszerkesztőjével a vetkőzés összegéről. A színész állítólag azért vállalta magára Liptai helyett az egyezkedést, mert a fotózásra új mellekkel készülő exnejének nincs üzleti érzéke. Az ügy kapcsán megkeresték a magazin főszerkesztőjét, Radnai Pétert is, aki csupán annyit mondott, még folynak a tárgyalások, de az tény, valóban Liptai Claudia kapja majd az eddigi legmagasabb összeget a vetkőzéséért.

Lily Allen és Kate Moss a Sziget előtt még együtt szívott

bry
2009. augusztus 13., 18:30 Módosítva: 2009-08-13 18:30:39
0

A múlt héten Lily Allen és Kate Moss együtt nyaralt St. Tropezben, írja a Daily Mail. Persze az esetről képek is készültek, és megállapíthatjuk, korábbi állításaikkal szemben Moss és Allen koránt sem minősül tisztának. Mindkét híresség kezében ott virít a füves cigi, ráadásul Kate Moss hatéves lánya ott ült közvetlenül mellettük.

Moss 2005-ben bukott le egy videofelvétellel, melyen az látszik, ahogy éppen kokainozik. Akkor ez nagyon sokba került neki, több divatcég is felbontotta vele a szerződést, mivel nem akarták, hogy a termékeikhez egy ilyen életvitelű modell adja az arcát.

BB Évi örökbe adná születendő fiát

bry
2009. augusztus 13., 18:01 Módosítva: 2009-08-13 18:31:29
0

Párkányi Éva második gyereke is fiú lesz, írja a Hot! magazin. A lap elkísérte az esedékes ultrahangvizsgálatra az egykori valóságshow-nyertest, ahol a baba neme mellett az is kiderült, a dohányzás és a folyamatos ivás ellenére a magzat teljesen egészséges.

A most már jobb állapotban lévő, de még mindig zavart BB Évi a riporternek azt is elmesélte, hogyan telnek napjai. „Anyám tart el, a kaját úgy hozzák. Nem tudok mit csinálni, és ebben a formában tök mindegy, hogy mi van velem. Reggel felkelek, aztán nincs semmi. Dél körül hozzák az ételt. Van egy kismamáknak szóló könyvem, azt szoktam nézegetni” – foglalta össze, majd kifejtette, talán örökbe adja a születendő gyermekét.

Renee Zellweger összejött Aniston pasijelöltjével

bry
2009. augusztus 13., 17:38 Módosítva: 2009-08-13 17:38:37
0

A színésznő egy romantikus hétvégét töltött Barcelonában Bradley Cooperrel, írja a Bauer-Griffin. Cooper, akit korábban többször is Jennifer Anistonnal boronáltak össze, és Zellweger együtt reggeliztek, közösen vettek szuvenírt, és egész idő alatt – ha nem is túl látványosan - ölelkeztek. Zellwegert egyébként már korábban is összehozták Bradley Cooperrel, de akkor a színésznő barátai szerint csak jóban voltak. Képek a pár hétvégéjéről itt.

Letartóztatták Slash és Steven Adler zaklatóját

bry
2009. augusztus 13., 16:54 Módosítva: 2009-08-13 16:54:04
0

Hétfőn letartóztatták Lisa Jill-Martin Cahnt, aki már hosszú ideje zaklatja a Guns N' Roses együttes tagjait, írja a TMZ. A nő ellen távoltartási végzést is hoztak, azonban Cahn a végzés hátoldalára írt egy összefüggéstelen levelet, melyeket oldalanként küldte el Adler ügyvédjének, azt remélve, talán az üzeneteket maga Adler is elolvassa.

A nem túl értelmes leveleket, melyben a nő kifejti, a zenekar tagjai a távoltartási végzésben kommunikálnak vele, a nyomozók szerint segélykiáltásként kell felfogni, mivel a nő többször is kifejti, mennyire fél és milyen rosszul érzi magát. Cahn jelenleg börtönben van, és nyolc vádpontban találhatják bűnösnek.

Kendra Wilkinsonnak fia lesz

bry
2009. augusztus 13., 16:27 Módosítva: 2009-08-13 17:16:44
0

Hugh Hefner egykor csaja bejelentette születendő gyermeke fiú lesz, írja a People magazin. Kendra Wilkinson blogjában jelentette be az örömhírt, és elmondása szerint ő és újdonsült férje, Hank Baskett rettentően boldogok. Wilkinson egyébként azt is kifejtette, a karácsonykor születendő fia biztosan sportos és jóképű lesz, akárcsak az apja, aki a Philadelphia Eagles focistája. Az egykori playmate arról is írt pár sort, már alig várja, hogy teljesen berendezze a baba szobáját.

Michael Jackson 100 millió dollárt keresett halála óta

bry
2009. augusztus 13., 15:50 Módosítva: 2009-08-19 11:32:05
0

A halála óta a tető alá hozott filmszerződéssel és a különböző reklám-megállapodásokkal száz millió dollárt "keresett" Michael Jackson; az örökség kezelői az év végéig további száz millióra számítanak. "Ez új rekord, amelyet egyhamar nem dönt meg senki" - idézte csütörtökön a The New York Times John Brancát, az elhunyt énekes ügyvédjét, hagyatékának egyik kezelőjét.

A pénz nagy részét a tartozások rendezésére fordítják, ugyanis a szupersztár több száz millió dolláros adósságot hagyott maga után. Az 50 százalékban a Jackson tulajdonában álló Beatles-gyűjtemény azonban elegendő lehet a tartozások rendezésére, annak ellenére, hogy az adósságról még mindig nincsenek pontos információk.

Branca és a hagyaték másik kezelője, John McClain zenei producer erre az évre további 50-100 millió dolláros bevétellel számol. A két megbízottnak az 1977-ben elhunyt Elvis Presley pénzügyi birodalmának példája lebeg a szeme előtt, a "király" vagyona még 2008-ban is 55 millió dollárral gyarapodott. "Ha valaki vet egy pillantást a Presley-örökségre, nálunk is jó esélyeket láthat" - mondta Branca.

A pop királyaként emlegetett Jackson mindenkori vagyonának 40 százaléka anyját, Katherine Jacksont és három gyermekét illeti. Húsz százalék jótékonysági célokat szolgál. A közelmúltban született bírósági döntés elutasította Katherine Jackson kérelmét a vagyon feletti rendelkezésre, a gyerekek felügyeleti jogát azonban rábízta. Michael Jackson lánya és két fia ugyan a nagyszülőknél él, de pénzügyi kérdésekben saját ügyvédjük lesz.

Bemutatták Heath Ledger utolsó filmjének trailerét

bry
2009. augusztus 13., 15:26 Módosítva: 2009-08-13 15:26:31
0
Bemutatták a The Imaginarium of Doctor Parnassus című film trailerét, írja a Huffington Post. A Terry Gilliam rendezte filmet Heath Ledger már nem tudta befejezni, helyette Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell szerepelt. A három színész a szerepért járó tiszteletdíját Ledger lányának, Matildának ajánlotta fel. A filmet az Egyesült Királyságban október 16-án, az Egyesült Államokban pedig karácsonykor mutatják be.

Szerencsét hoznak a tetovált halak

bry
2009. augusztus 13., 15:16 Módosítva: 2009-08-13 15:16:38
0

Egyre több dél-kínai állatkereskedésben bukkan fel az új hóbort, a tetovált hal. A különféle szimbólumokkal "feldíszített" élőlény egyesek szerint szerencsét hoz, mások szerint közönséges állatkínzás.

Az első tetovált halak 2005-ben bukkantak fel az állatkereskedésekben, de igazi népszerűségre csak az utóbbi egy-két évben tettek. A szecsuáni árusoknál - a virágoktól, a kínai betűkön át a szivárványokig - több fajta jelképpel is lehet találkozni, amelyek tulajdonosaiknak "szerencsét és boldogságot" hoznak.

Az egyik árus elmondta, lézert használnak a jelek megrajzolására. Míg egy átlagos papagájhal 10 jüanba (275 forint) kerül, addig egy tetováltért akár 25-öt (690 forint) is elkérhetnek. 120 jüanért (3300 forint) pedig már egész - négy példányból álló - kollekciót kap a vevő a "Jó sors", a "Szerencse", a "Hosszú élet" és a "Boldogság" szimbólumaival.

Az egyik csengtui piacon megkérdezett vevők egy része furcsának, míg mások közönséges állatkínzásnak nevezték a tetovált halak ötletét. A lap által megkérdezett halszakértő, Zhang Zhi-cheng elmondta: semmilyen tanulmány nem foglalkozott azzal, a tetoválás miként hat a halra, de szerinte biztosan nem tesz jót. "Felborítja a hal lelki egyensúlyát, és kárt okoz az állat elsősorban védelmi funkciót ellátó bőrének" - tette hozzá a szakember.