Nem lehet könnyű ajándékot venni olyan pasinak, akinek a világon mindene megvan, Victoria Beckham ezért juthatott arra a következtetésre karácsonykor, hogy egy kutya - természetesen egy igen drága, igen trendi és igen fajtatiszta kutya - pont jó lesz erre a célra. Férje pár napig igen örült is az így áldozatul esett angol bulldognak, de aztán olyat tett, amit neje nem: gondolkodott.

A focista ezáltal rájött, hogy ha egyszer ő most Olaszországba utazik, ahol az AC Milannál fog játszani, neje meg a gyerekekkel visszamegy Los Angelesbe, nem nagyon marad, aki a kutyával törődjön (akinek az utaztatása ezek szerint szóba se jöhetett). "David imádja a kutyákat, és szerinte ez igazán csodás ajándék volt Victoriától, de rájött, hogy nem fog tudni gondoskodni róla, miközben Olaszországban van" - informálta a Sunt egy mindentudó forrás.

A focista azonban egy ügyes passzal megoldotta a helyzetet: szerencsére neje másik ajándéka Gordon Ramsay celebszakács volt, aki a házaspár karácsonyi menüjét készítette el, így Beckhamnek rögtön volt kitől megkérdeznie, nem akar-e véletlenül egy kutyát, mármint nem kínai receptekhez. Ramsay boldogan átvállalta a bulldogot, legalábbis ideiglenesen, így egyelőre mindeki jól járt, a legjobban vélhetően maga a bulldog, egy konyhában azért sokminden leeshet egy kutyának.

Az angol bulldogot sózsák-testalkata miatt nem lehet Hollywood-stílusban, hónalj alá csapva viselni, és az is okozhat kellemetlen perceket, hogy gyakran fingással kommunikál: