A harmincöt éves anyuka saját bevallása szerint teljesen hétköznapi életet él, legtöbb időt három fiával, a tizenegy éves Brooklynnal, a hét éves Romeoval és az ötéves Cruzzal tölti, de emellett természetesen divattervezői karrierjét is próbálja egyengetni, írja a Dailymail. "Rengeteg kilométert kocsikázok, pláne L.A.-ben. Itt minden a gyerekek körül forog. Szóval ha éppen nem dolgozom, akkor megyek értük a suliba vagy ebédet viszek nekik. Imádják, hogy kiszolgálom őket" - mondta. - "A múltkor kislányok szóltak utánam az iskolában, hogy tetszik nekik a ruhám, nagyon édesek voltak. Sajnálom, hogy nincsen lányom."

Persze a divatot is szereti az ex-Spice Girl, hiszen még azon is órákat gondolkozik, hogy mit vegyen fel lefekvéshez, nyilatkozta a Glamour magazinban, aminek a címlapján kivételesen sportos cuccokban pózol férjének vett golden retriver kutyájával.

Közben természetesen a gyerekekkel foglalkozik, a Dailymail rajta is kapta, amint kínai papucsban szaladgál Romeo és Cruz után a tengerparton. A képek tanúbizonysága szerint azért homokvárat építeni és kis vízben kacsázni annyira nem szeret, de kivillanó bütykét már tervezi eltüntetni, természetesen sebészeti úton. Az egyetlen probléma a beavatkozással, hogy ebben az esetben hónapig nem hordhatna magassarkút, de még a járás is nehezére esne, így egyelőre jegeli a dolgot.