Az énekesnő a Q magazinnak adott interjút decemberben, amihez persze topless fotók is készültek. Ennek kapcsán elmesélte, hogy bár rendszeresen jelennek meg róla félmeztelen fotósorozatok, azért ő a lelke mélyén sokkal hagyománytisztelőbb, mint azt sokan gondolnák. "Hiszek bizonyos intézményekben: a főzésben, a vacsora felszolgálásában, hogy gondot viseljek a családomra. Szóval kedvemre van a hagyományos női szerep" - mondta el az énekesnő, akit előszeretettel gyanúsítanak farokkal, pedig nemrég fotó bizonyította puncija létezését.

A női szerep persze nála nem zárja ki a tökösséget: "Sokszor kritizálnak azért, hogy arrogáns volnék; ha nő vagy és öntudatos, rögtön lekurváznak. Ha viszont egy pasinak van erős akarata, azt normálisnak könyvelik el" - fejtegeti az énekesnő, pedig a Velveten kommentelőket még nem is olvasta.

Gaga egyébként a fotózás felénél kiborult és sírva távozott, pár héttel később diagnosztizálták kimerültséggel. Január közepén el is kellett halasztania egy koncertjét, mert színpadra lépéskor nem kapott levegőt.