Baby Gabi a TV2 Mokka című műsorában jelentette be nyilvánosan, soha többé nem hajlandó egy buliban létezni Mary Zsuzsival és a fiával. Az elhatárolódást két dolog váltotta ki, az egyik egy közös fénykép, a másik Mary Zsuzsi kritikán aluli viselkedése. „Egy fotót szeretett volna a fiával, és elmondta, tetszem a fiának. Hozzá teszem, Zsuzsival jóban vagyok, akikkel egy szakmában vagyok, azokkal jóban vagyok” – mesélte Baby Gabi a pletykára kifejezetten éhes Demcsák Zsuzsának és Vujity Tvrtkonak.

Az énekesnő elmondása szerint Mary Zsuzsi fiával háromszor találkozott egész életébenés a fotóval csupán az volt a baja, hogy Mary Zsuzsi és a fia kirakja azt egy közösségi oldalra, és nem szerette volna, hogy kommentálják. „Még így is kiírta: Kár, hogy nem készült el a fotó, pedig olyan jól elvoltunk. Valójában nem” – háborgott.

„Zsuzsi nem mindig tud ezeken a bulikon úgy viselkedni, ahogy azt kellene. A legjobb barátnőm férjére mászik rá állandóan, meg akarja csókolni, letérdel előtte. Ezt többször eljátssza, de betelt a pohár. Eddig nem szóltam bele semmibe, de én azt mondtam, oké, csinálja, de én nem szeretnék ott lenni” – vonta ki magát Mary Zsuzsi közösségéből. „Arról, hogy iszik, vagy nem iszik, nem fogok beszélni. Csak arról szeretnék beszélni, ami engem zavar” – mondta az énekesnő, aki szerint Mary Zsuzsi ezeken a bulikon nőhöz méltatlanul viselkedik.