A színészt lassan csődbe viszi a rák és volt neje. Gyógyulására és tartásdíjra havi tízmillió forint körüli összeget költ. Már korábban is írtunk róla, hogy a színész prosztatarákja felemésztette szinte az egész vagyonát, de most újabb részletekkel lettünk gazdagabbak, kiderült ugyanis, hogy Hopper havi 26 ezer dollárért (ötmillió forint) gyógyul, adta hírül a TMZ.

Az éppen válófélben levő színész ügyvédje a tárgyaláson kifejtette, túlzottnak érzi a bíró által megítélt havi 8 ezer dolláros (másfél millió forint) tartásdíjat az exfeleségnek, és a havi 4 ezer dolláros (közel nyolcszázezer forintos) gyerektartást, amit ki kell csengessen, kiváltképp mert erre még jön havi 9 ezer dollár (1 millió 760 ezer forint) a háztartás és a gyerek ellátására.

A bíró szerint a gyerek szempontjából az a legfontosabb, hogy az anya ne a rokonokkal (nagybácsik, nagynénik, unokatestvérek) veszekedjen, sőt még azt is engedélyezte az anyának, hogy Hopper egyik birtokán éljen a színész költségein. Viszont saját lovai fenntartásának a felét az exasszonnynak kell állnia.