Sarah Palin alaszkai republikánus kormányzónő lánya 16 évesen esett teherbe egy hokijátékostól, most kortársait győzködi egy reklámfilmben arról, hogy a tinédzserkori szex következménye nem mindig jó buli. "Mi lenne, ha nem híres a családom? Ha nem lennének ilyen lehetőségeim?" - teszi fel a költői kérdéseket Bristol Palin a 30 másodperces kisfilmben, karján most egyéves kisfiával, Trippel, majd megválaszolja: "Hidd el, nem lenne túl klassz".

A keresztény-konzervatív Palin lánya saját tapasztalataiból kiindulva vállalta, hogy a tinikori terhesség-megelőzési kampány arca lesz, hisz 16 évesen szült egy unokát a konzervatív erkölcsi értékrend élharcosaként elhíresült anyjának, a kishíján USA-alelnökjelöltté vált Sarah Palinnak .

"Fontos, hogy a lányok el tudják képzelni az életüket egy ordító csecsemővel, akkor kétszer is meggondolják, mielőtt lefekszenek valakivel. Gondoljatok a következményekre" - mondta el Bristol Palin tavaly májusban a People-nek, sőt, azóta már ott tart, hogy nem is szexel, míg valaki el nem veszi.