A valóságshowjával és nagy fenekével ismertté váló Kardashian-család újabb hírt generált. Előszedték Kim Kardashian 2003-as válási papírjait. A Kardashian-lány 19 évesen, még 2000-ben ment férjhez a 29 éves zenei producerhez, Damon Thomashoz – aki dolgozott Lionel Richie-vel, de a Dreamgirls című filmben is producerkedett -, és a papírok szerint a férfi ütötte-verte, és arra is rákényszerítette, hogy menjen el zsírleszívásra.

„Damon néhány hónappal az esküvő után ütött meg” - áll a válási papírokban, melyekben több tucat olyan esetet idéz fel Kardashian, ahol férje vagy megverte, vagy terrorizálta. A férfi több alkalommal is megütötte, hajánál fogva rángatta. Egyszer azelőtt, mielőtt síelni mentek volna Justin Timberlake-el, egyszer pedig kiakadt, amikor látta, hogy valakivel smsezik a telefonján. Kardashian megmondta kivel beszél, és a férfinak ezután elborult az agya. A papírokban az is szerepel, Kardashian fontolgatta, hogy értesíti a rendőrséget, ám végül meggondolta magát.

A listán több alkalommal leírja, mindig engedélyt kellett kérnie, mielőtt elment vásárolni, vagy valakivel ebédelni, egy alkalommal pedig Thomas a kezébe nyomott több ezer dollárt, majd utasította, menjen el zsírleszívásra. A pár válását 2004-ben mondták ki, és a férfinak 56 ezer dollárt kellett fizetnie.

Kim Kardashian 1027371a