Az énekesnő meglepően rég élt utoljára a már jól bevált publicitási eszközével, a bugyi nélkül elkövetett autóbólkiszállással - utoljára 2008-ban dokumentáltunk tőle egy olyan szép sorozatot, hogy Los Angeles rendőrfőnöke kötelezővé tette volna celebeknek a bugyiviselést -, de most ismét elővette. Vagyis nem húzott rá bugyit. Vagy fene tudja, nézzék végig a galériát, és döntsék el jóhiszeműen, hogy "á, az biztos bugyi, csak testszínű!".

A jelenséget megörökítő X17Online fotósának beszámolója szerint Spears jót shopizott Hollywoodban, majd testőrével a The Abbey nevű melegbárba ültek be ebédelni. A fotós pedig nem csak hogy nem vakult bele a látványba, de még arra is volt lelkiereje, hogy elvesse a jövő heti bulvárcímlapok alapját képező pletykát: "Britney láthatóan nagyon jól érezte magát ezzel a Ryan nevű testőrrel - aki egyébként nem a megszokott testőre -, szemmel láthatólag sokkal jobban, mint Jasonnel [Jason Travick, Spears mégiscsak-barátja - a szerk.]. És Ryan igazán helyes srác, szóval a vonzalom kézenfekvő. Vagy legalább jó barátok" - egészítette ki a fotós a sorozatot.

Az énekesnő nem csak bugyit nem hord, legutóbb mellbimbóival került a lapokba, amelyeket jogában áll nem álcázni holmi melltartókkal.