A színésznő egyik ügyvédje bejelentette, Lindsay Lohan nem jelenik meg a csütörtöki tárgyalásán, mivel elveszett az útlevele, és nem tudja elhagyni Franciaországot, írja a Radar Online. Ha Lindsay Lohan valóban nem ér oda, akkor az ügyész szerint megsérti a próbaidejét, és börtönbe kell mennie.

Shawn Chapman Holley elmondása szerint Lohan útlevelét akkor lopták el, amikor a Cannes-i Filmfesztiválon reklámozta magát és új filmjét, melyben pornósztárt alakít. Az ügyvéd elmondta, Lohan szerdára kapott időpontot az amerikai nagykövetségen, ezt azonban az ott dolgozók cáfolták, és állításuk szerint nem is igényelt a színésznő időpontot. Állításuk szerint a Marseille-ben található nagykövetségre szerda délutánig nem érkezett megkeresés a Lohan-családtól.

A hír kapcsán az internetes oldal megkereste a Los Angeles-i kerületi ügyészt is, aki elmondta, Lohan ezzel megsértette a próbaidejét, és így akár 180 napra is börtönbe mehet a 2007-es ittas vezetése miatt. Bár valószínűleg akkor sem járt volna jobban, ha megjelenik, mivel szintén a próbaidő megsértésének minősülhet az a tény, hogy nem teljesítette az alkohol-elterelő kurzust, az előírt 13 alkalomból mindössze kilencet tudott le.

20100220 mkh b01 397