A 23 éves színésznő úgy érzi, hogy semmi keresnivalója nincs a börtönben, mivel nem tett semmi olyat, ami miatt kiérdemelte volna, hogy rács mögé küldjék - írja a People. A színésznő hasonlóan vélekedik az elvonókúráról is. "Nem tudom, hogy miért kellene ismét rehabra mennem" - nyilatkozta egy friss interjúban Lohan, aki úgy véli, hogy igazán jól viselte azokat a megpróbáltatásokat, amiken az ittas vezetés miatt megbüntetett embereknek át kell esniük. Hozzátette, hogy tulajdonképpen csak az apja ragaszkodik ahhoz, hogy börtönbe vagy elvonóra kellene mennie, de hát ő bizony nincs teljesen az eszénél.
Lohan, aki szombaton tért vissza Cannes-ból, egyúttal arról is mesélt, hogy mennyire szomorú azért, amiért lemaradt testvére, Michael diplomaosztójáról. "Elég szar és szörnyű érzés. Nagyon büszke vagyok rá, bárcsak ott lehettem volna" - tette hozzá.
Lindsay Lohannek egyébként ma, vagyis hétfőn jelenése van a bíróságon amiért kissé el van maradva az alkohol-elterelő tanfolyammal. Elvileg csütörtökön lett volna egy meghallgatás az ügyben, de szegény Lohan útlevelét ellopták. "Nem volt más lehetőségem, maradnom kellett. Azonnal megpróbáltam valami megoldást találni" - nyilatkozta a problémás színésznő, aki azt is tagadja, hogy kábítószerezett volna Cannes-ban. Az ottléte alatt ugyanis készült róla egy kép egy olyan szobában, ahol láthatóan a vendégek kokaint fogyasztottak. Állítása szerint erről ő semmit sem tudott, csupán a rajongói rángatták be a szobába, hogy készítsenek egy közös fotót.