Az In Touch értesülései szerint A The Hills szerelmes párja a pénzügyi problémái miatt adta be a válókeresetet, és a felhajtástól azt remélik, ismét lesz pénzük. A névtelen ismerősök szerint a pár teljesen leégett köszönhetően a vásárlási mániájuknak. Heidi Montag az MTV sorozatáért epizódonként 100 ezer dollárt kapott, míg férje, Spencer Pratt 65 ezer dollárt. A magazin tételesen kigyűjtötte, mire is szórta el a pár a pénzét.

Táskákra elment 100 ezer dollár, Heidi Montag kifizette anyja 30 ezer dolláros jelzálogát, fl millió dollárt elvertek kocsikra (Porsche, Rolly-Royce), Pratt 500 ezer dollárt költött kristályokra és 400 ezer dollárt a testőrökre és azok felfegyverzésére. A legnagyobb költséget azonban Heidi Montag lemezének kiadatása jelentette. Első – és egyetlen – albumát 2 millió dollárért hozták össze, és akkor azt mondták, ez az összeg pár nap alatt megtérül. Azóta persze tudjuk, az albumokból alig fogyott, pedig Montag még a Playboyban is levetkőzött.

„Hat számjegyű összegről szóló szerződésük volt, de a pénz felszívódott” –nyilatkozta egy névtelen ismerős. „Ha nem kezdenek el pénzt csinálni, a szakításuk igazi lesz” – tette hozzá, utalva arra, hogy Montagnak nem csak a terhesség miatt kellene aggódnia.

heidi