A színész ittasan okozott balesete után több bevételi forrását is elvesztette, most azonban ismét elkezdett felkéréseket kapni. Stohl Andrást a Tenkes kapitánya darab után a Centrál Színház szerződtette a Jó zsaru, rossz zsaru című darabba, írja a Blikk. A kétszemélyes drámában Szabó Győző lesz a partnere. A darab  - melyben eredetileg Hugh Jackman és Daniel Craig szerepelt - először debütál Európában, és Puskás Tamás színház igazgató szerint a pályája legtermékenyebb szakaszában járó Stohlhoz igazán passzol az általa megformálandó karakter.

„A baleset pedig még jobban, piros ceruzával húzta alá a hasonlóságot András és a szerep sorsának alakulása között. A chicagói járőr, Denny életében is az okozza a tragédiát, hogy azt hiszi, képes egyedül szembeszállni a világgal, egyedül, segítség nélkül győzni, hogy lehet egyszemélyes hős egy társadalommal szemben. De hadd hangsúlyozzam, András balesete nem játszott szerepet abban, hogy őrá bíztam a figurát, hiszen két-három hónappal korábban már kezet ráztunk rá. Ami történt, csak még jobban megerősíti azt, hogy neki kell eljátszania” – nyilatkozta az igazgató.

A színész az RTL Reggeliben először jelent meg a nyilvánosság előtt, azonban kiemelte, nem a balesetéről, hanem a közelgő Tenkes Kapitánya című darab premierjéről beszél a producer társaságában.