bei stamos 597650a

Egy nő megzsarolta a színészt 680 ezer dollárra, írja a Huffington Post. A nő állítja, összejött John Stamosszal 2004-ben, amikor még 17 éves volt. A Vészhelyzet szereplőjének ügyvédje a tárgyalás első napján elmondta, azokat a vádakat, amiket felsoroltak sosem fogják bizonyítani, mivel nem igazak. A 24 éves Alison Coss és barátja, Scott Sipola állítólag azért mert ilyen magas összeget kérni, mert vannak fényképei a színészről, melyeken sztriptíz táncosokkal látható kokainozás közben. Ezeket a képeket azonban a bíróságon is meghallgatott FBI-ügynökök szerint nem találták meg a vádlottaknál.

Ugyanakkor Coss váltig állítja, Stamos vele és egy barátnőjével találkozott össze egy klubban. Az akkor tinédzser lányokat a feleségével, Rebecca Romijnnal éppen szakító színész felhívta a szállodai szobájába, és italt rendelt Cossnak, holott tudta, hogy mindössze 17 éves. Ezután megjelent két táncoslány, akik kokaint hoztak magukkal és Coss a barátnőjével lefényképezte a látványt. Coss ezután bugyira vetkőzött, és a színész felajánlotta neki, hogy orálisan kielégíti, de a lány erre nemet mondott. Ez utóbbi talán jobb is így, mivel a színészt a Floridában érvényes törvények alapján akár 15 év börtönre is ítélhették volna.

Stamos tavaly ősszel ismeretlenektől kapott levelet. Az elsőben a Jessica T nevet választó levélíró azt állította, terhes lett, és Stamos az apa. A másodikban Brian L ajánlotta fel a kompromitáló képeket a fentebb említett 680 ezer dollárért. Mint utólag kiderült, Coss és barátja, Sippola küldte a leveleket. Az ügyvéd szerint ez az egész történet egyáltalán nem való bíróságra, hiszen védencei csupán egy üzleti tranzakciót próbáltak lebonyolítani.