A rappernek régóta bejön az énekesnő, aki legutóbbi számában és annak klipjében is feltűnik, nagymamája szerint pedig igazán jól össze is illenének - írja a Heat magazine. A lap magát a nagyit, Betty Kresint kérdezte meg a témáról, ő pedig lelkesen áradozott róla, milyennek látja unokáját: "Abszolút értem, mit láthatnak benne a lányok, akár Rihanna is. Annyira sármos, gyönyörű, kék szemei vannak, és az a csodás, vonzó mosolya...!" A nagyi arra is kitért, hogy szerint jó pár lenne a felekből, de szerinte azért nem kéne ezt elsietni: "Rihanna igazán illene Marshallhoz, de neki most arra van szüksége, hogy élvezze kicsit az életet, és ne kösse le magát semmiféle párkapcsolattal".

Az énekesnő jelenleg egy Matt Kemp nevű baseball-bikával él együtt, úgyhogy Eminem egyelőre kénytelen lesz az élet egyéb élvezeteire összpontosítani, de tény, hogy a közös szám kapcsán közel kerültek egymáshoz. Az énekesnő - akit korábbi pasija, Chris Brown emlékezetesen elintézett 2009 februárjában - elismerte, igazán mélyen megérintette Eminem szövege a családon belüli erőszakról: "Ez egy olyan téma, amit mindketten megtapasztaltunk más-más oldalról, az asztal két másik végéről. [...] Tudtam, hogy ha küld nekem egy számot, annak oka van, nem csak annyi, hogy 'hoppá, ő is ilyen kapcsolatban élt, úgyhogy ő kell nekünk'. A szöveg annyira mély, annyira gyönyörű és átütő, olyasmi, amit mélyen átéreztem".

Az I Love The Way You Lie Eminem és volt felesége, Kim Mathers legendásan se veled-se nélküled kapcsolatáról szól, a megismerkedéstől kezdve az egymást egyszerre szerető és gyűlölő időszakig.