Bodri Krisztina az RTL Klub reggeli műsorában reagált a Velvet múlt heti posztjára és beszámolt arról, pontosan hány plasztikai beavatkozáson esett át. A róla megjelent előnytelen fotót egy aljas támadássorozat részének tekinti és nem tartja kizártnak, hogy köze van az épp lakhelyelhagyási tilalmát töltő plasztikai sebész párja ellen folytatott állítólagos lejárató-kampányhoz.

„Ez rólam nem pusztán egy rosszul sikerült kép, én ennek a képnek minden négyzetmilliméterét kielemeztem, ebbe a képbe bele van nyúlva, ez a kép meg van manipulálva: az orrom össze van teljesen zsugorítva, az állam kocka alakú, a szemem pénzérme alakú, itt fel van, nem tudom, puffasztva” – mondta Bodri, aki szerint a Velvet nemcsak a képpel csalt, de a róla írt bejegyzés is tele volt hazugságokkal.

Azt ugyan megkérdőjelezi az egykori szépségkirálynő, hogy felismerhetetlenre műtötték volna, de azt nem titkolja – sosem titkolta –, hogy voltak műtétei. „Az orrom a szépségkirálynő-választás előtt lett megoperálva. Egy síbalesetben eltörtem. Utána pedig a szám lett feltöltve felszívódó anyaggal”– mondta Bodri. „Ez fél év alatt, legrosszabb esetben egy év alatt eltűnik a szervezetből. Most fogszabályzóm van, ami legalább 3 milliméterrel kijjebb nyomja az ajkaimat. De nem értem, miért kéne bárkinek is magyarázkodnom” – tette hozzá Bodri, majd mentegetőzött még egy sort: „Az hogy volt egy orrműtétem, kinek nem, nyilván nem én vagyok ezzel egyedül, meg nem én vagyok az egyedüli olyan nő, aki felszívódó anyagot töltet a szájába”.

Bodri állítása szerint nem vágyik a szereplésre, hisz épp elég gondot okoz neki a párja ellen folyó eljárás, ám önbecsülése nem hagyta annyiban a dolgot: „Én nem akartam szerepelni, én ennek az internetes portálnak nem nyilatkoztam, én inkább háttérbe szerettem volna vonulni most már, de ezt az önbecsülésem nem hagyta szó nélkül”.

Ahogy a mi önbecsülésünket is bántja, ha képmanipulálással vádolnak, minden alap és legfőképpen bizonyíték nélkül. A kép önmagáért beszél, és nem manipulált. (Zappe Gábor, főszerkesztő)