A zenész, aki rosszul viseli, hogy nem érdekel senkit, mióta már nem ő Jennifer Aniston pasija, vasárnapi Los Angeles-i koncertjén hosszasan fejtegette a Hollywood Bowl közönségének, mennyire hisz a második esélyekben. Többek szerint az elmúlt hetekben titokban ismét randizgatnak Anistonnal, akit páran felismerni is véltek a nézőtéren - írja a FemaleFirst.

“Hiszek a második esélyekben! Lehet, hogy halálba idegesítetted a másikat, amikor utoljára találkoztatok, de mindig lehet újrakezdeni az alapvonaltól. Ha ezután sms-t kapsz attól, akit szeretsz, csak annyit válaszolj, ‘gyere át!’ - mindegy, mi történt előtte. Ha tényleg szereted, mondd neki és legyél mellette” - biztatta hallgatóságát a zenész, aki pár hete állítólag titokban meghívta magához Manhattanbe exét, Aniston pedig magánrepülőjén meg is látogatta Los Angelesből.

A vadregényes történet ott sántít valamelyest, hogy Mayernek ez már a harmadik esélye lenne: 2008 tavaszán kezdtek járni Anistonnal, majd egy augusztusi szakítás után októberben egyszer már újrakezdték, hogy 2009 márciusában végleg szétváljanak. A zenész arról már korábban sóhajtozott a sajtónak, hogy bár ő szakított Anistonnal, még mindig nem sikerült túltennie magát rajta. A zenész sajtósa nem erősítette meg - de nem is cáfolta -, hogy Aniston valóban a nézőtéren lett volna vasárnap, bár ezt inkább a színésznő sajtósa tudná hitelesíteni.