Bodnár Attila fiánál erősen indított az X-Faktor zsűrije: „Kérd ki magadnak nyugodtan” – mondta Geszti Péter, mikor Nagy Feró azzal gyanúsította a versenyzőt, hogy rokoni szál fűzheti az Elfújta a szél énekeséhez. Talán ő sem gondolta, hogy az utcazenészként dolgozó versenyző édesapja az énekes, de a sértő megjegyzés ellenére ifjabb Bodnár Attilának sikerült jól énekelnie, a zsűri tovább juttatta. „Ez a határtalan természetességed… valami volt benne, nem tudom mi… de igen” – mondta Keresztes Ildikó, Geszti Péter pedig elnézést kért a rossz ízű humorizálás miatt.

A szombat esti adásban a ZiZi Laboros Janicsák István lánya is fellépett. Janicsák Veronika 3 éve már szerepelt a Csillag Születikben, de ott túl hamar kiesett. „Szinte az élete múlik rajta” – mondta Janicsák, amikor 20 éves lánya a mentorok elé járult. Izgalomra nem volt semmi ok: „Tehetséges vagy, mint a nap. Köszönöm, hogy jöttél” – búcsúzott Janicsák Vecától Malek Miklós.

Természetesen a jó hangok mellett mellett helyet kaptak a tehetségtelennek nevezhető énekesek is, például a Csillag Születik castingjáról ismerős biztonsági őr, Nagy Bálint, aki hiába szeretne nagyon nagy énekes lenni, idén sem tudott értékelhetőt nyújtani. Csak Nagy Ferótól kapott igen szavazatot, azt is poénból.

Feró egyébként a mai adásban is visszafogott volt, ezzel együtt az ő szájából hangzott el a „lötyögtök itt, mint gólyafos a levegőben, hagyjátok a francba ezt az ipart” kritika. Emellett Geszti „olyan volt, mintha egy pézsmapockot forgatnál a szádban” mondata kifejezetten kedvesnek tűnik.