Simon Cowell, az X-Factor legismertebb mentora korábban kikelt az ellen, hogy csak azért kitegyék a műsorból Chloe Mafiát, a 240 dolláros prostit, mert egyes nézőket zavarhat a nő foglalkozása. Nemrég kiderült, hogy a 19 éves Mafiának (igazi nevén Heald) eddig 140-szer volt dolga a rendőrséggel, és nem csak a prostitúció miatt: barátjával többször erőszakoskodtak és loptak.

Például 13 éves korában Mafia majdnem belehalt egy randiba, mikor épp aktuális pasija egy lopott kocsival száguldozott. „Csak Hustlernek és az ő Rossz csajának hívtuk őket, mindenhol felfordulást okoztak, bárhová mentek” – mondta a párosról egy régi barát. Mafia gyermeket is szült pasijának, Ian Hough-nak, mégis tovább kurválkodik (körömfestés helyett): az X-Factor előválogatója alatt (múlt héten) hirdette szolgáltatásait. „Fiúkkal, lányokkal találkoznék: csak mocskos mókát akarok! Szerepeltem az X-Factor 2010-ben, és bekerültem a következő körbe. Tudok énekelni és táncolni, mint egy kurva, és rengeteg szexi rucim van” – írja Mafia saját honlapján.

A műsor szóvivője az mondta a Daily Mail-nek: „Ugyanúgy fogjuk kezelni, mint bárki mást, mi egyelőre úgy tudjuk, tagadja, hogy prostituált lenne”.