Az X-Faktorban feltűnő Bodnár Attila azt állítja, szívbetegsége miatt munkanélküli, melyet többek közt apja miatti labilis lelkiállapotának köszönhet: „Van egy szívproblémám, az orvosok azt mondják, lelki okokra vezethető vissza, így aztán nem tudok nyolc órában gályázni” – mondta a versenyző a Borsnak.

Az évek óta külföldön élő Bodnár Attila szerint azonban fia csak kitalálja betegségét: „Sajnos Attila láthatóan pszichiátriai eset. Ennél többet nem kívánok mondani” – válaszolt a lap kérdésére id. Bodnár, akinek munkásságát az egyik adásban kicikizték az X-Faktor mentorai. Bodnár és fia kapcsolata akkor romlott meg, amikor ifjabb Bodnár állítólag elherdálta az örökséget és apját is meg akarta téríteni. A 31 éves versenyzőt nagyon bántják ezek a vádak, illetve az, hogy apja tehetségtelennek tartja.

„Apám tehetségtelennek mondja Kurt Cobaint, a Nirvana énekesét is, pusztán azért, mert ő más stílust képvisel. Tudom, hogy vannak hibáim, de szerintem nem vagyok reménytelen eset. Aztán, nem tagadom, hiszek Jézus Krisztusban. Valóban szívből beszélek róla, lehet, hogy ez másnak térítésnek tűnik, de én csak a hitemhez vagyok hű” – mondta ifjabb Bodnár Attila.