“Méghogy a vágy eltűnik az öregedéssel? Már alig várom!” - humorizált a témán az idős komika, aki az AARP Magazine november-decemberi számában nyilatkozott.

“A szexuális vágy olyasmi, mint hogy mennyire érzed magad öregnek: a fejben dől el” - tette még hozzá őszinte véleményét White, aki azt is elárulta, miért tartott csak fél évig első házassága. “Azért mentem feleségül az első férjemhez, mert végre le akartunk feküdni egymással. Hat hónapig tartott, ami azt jelenti, hogy hat hónapig ki se másztunk az ágyból” - vallotta be. Második házassága kész kataszrófa volt, a harmadik azonban - melyet Allen Ludden tévés műsorvezetővel kötött, és közel 18 évig, Ludden haláláig tartott - szenvedélyes, de boldog. “Gyönyörű gyűrűt vett nekem, de hozzávágtam, úgyhogy ő viselte egy nyakláncon, és azt mondta: ‘Addig hordom, míg nem vagy hajlandó az ujjadra húzni’. A házasságunk titka a kölcsönös rajongás volt. Amikor tudtam, hogy Allen nemsokára hazaér, megigazítottam a sminkem és átöltöztem”.

Az idős színésznő a jelenről szólva elárulta: most ugyan nincs senkije, “de ha Allen - esetleg Robert Redford - kéznél lenne, igencsak aktív szexuális életet mondhatnék a magaménak”.