Gesztesi Károly elismerte, hogy 2009-es különválása óta Liptai Claudia után új barátnője van, írja a Bors. „Egy gyönyörű, huszonéves, magas, vékony, szőke lányról van szó, aki félig-meddig szakmabeli. Nagyszerűen kijövünk, imádnivaló teremtés” – áradozott huszonéves barátnőjéről a színész, aki hamarosan a nyilvánosságnak is megmutatja a fiatal lányt.

Elmondása szerint a kapcsolata még nagyon új keletű, ezért nem akar többet mesélni róla, ugyanakkor a tervezett golfakadémiájáról bármikor szívesen nyilatkozik. „Most négy napot töltök a Büki Danubius Hotelben, mert a volt válogatott focista Hahn Árpáddal és másik két üzlettársammal együtt egy golfakadémia megalapításán dolgozunk” – mesélte Gesztesi, aki azért szeretné megismertetni az országgal a sportot, mert neki is nagyon megtetszett.

Az akadémia alakítása mellett természetesen továbbra is színészkedik, Kapitány Iván legújabb filmjében egy olyan karaktert alakít, akit harmincévestől hetvenéves koráig kell eljátszania. A 47 éves Gesztesi szerint ez óriási kihívás, de szőke barátnője mellett harmincnak érzi magát, így nem lesz nagy gond.