Az RTL Klub Fókusz című műsora megszervezte, hogy nyolc év után találkozzon Bodnár Attila a fiával, aki az X-Faktorban mondta el, hogy a híres zenész az apja. Az ifjabbik Bodnár ugyan kiesett a tehetségkutatóból, de egyre több cikk jelent meg arról, hogy miért nem beszél egymással apa és fia. Pap Rita férje arra kérte fiát, változtassa meg a nevét, és olyan hírek jelentek meg, hogy a zenész kitagadta gyermekét.

A tehetségkutató versenyzője először tiltakozott, de végül hajlandó volt elmenni a stábbal Ausztriába, apja otthonába. Mindkét Bodnár kijelentette, nem így akartak újra találkozni, de végül sikerült egy könnyes viszontlátást összehozni. A történetben a legjobb formáját hozta díjat egyértelműen Pap Rita érdemli, aki nyolc év után szemrebbenés nélkül piszkálni kezdte soványsága miatt a mostoha fiát.

Az idősebb Bodnár elmondta, eddig azért állította, hogy fiát tehetségtelennek tartja, mert ezzel akarta távoltartani a zenétől. A találkozó után azonban kijelentette a fiának: jó, akkor zenélj, filmezz, csinálj, amit akarsz, de akkor azt rendesen kell csinálni. Majd hozzátette, segíteni fog gyermekének a karrierjében.