Liptai Claudia átadta Szíj Melindának a kommentelőkről és a névtelen hozzászólókról szerzett tudását a TV2 Mokka című műsorában. A műsorvezető, aki magánéleti botrányai miatt állandó témát ad az olvasóknak és a kommentelőknek, elmondta Szíj Melindának, hogy nem érdemes az őt ért támadásokkal foglalkoznia.

A versenyző a pénteki Megasztár adásában nem időben kezdett énekelni, így a Korál Maradj velem! című dalát nem tudta kifogástalanul előadni. Liptai Claudia próbált a Megasztárból állandóan távozni vágyó asszonyba lelket önteni.

„Igazuk van, de ez egy tanulási folyamat. Soha életedben nem énekeltél. Ez olyan, mintha meg akarnád ugrani,  fognál a kezedbe egy rudat, és megugranád a hat métert. Ahhoz képest, ez tényleg csodálatos, hogy mekkora teljesítmény. Egész életedben úgy énekeltél a konyhából, hogy melletted ment a CD” – próbált lelket önteni az énekesnőbe. „Azon elgondolkoztál, hogy azok a tisztelt hozzászólók, ha ideállnának eléd, a büdös életbe nem mernék a szemedbe mondani” – merített tapasztalataiból Liptai. Videó a beszélgetésről itt látható.