Az énekesnő és a brit komikus szombaton az indiai Dzsaipurban hivatalosan is férj és feleség lettek, és ezzel kezdetét vette a beígért, hatnapos esküvői mulatság - írja a People. Mr. és Mrs. Brand az esemény után közös közleményében közölte: “A szűkkörű és igen emelkedett hangulatú esküvőn csak a család és a szűk baráti kör vett részt, a szertartást levezető keresztény lelkipásztor a Hudson-család régi családi barátja volt”.

A People beszámolója szerint a keresztény lelkipásztor jól megfért a tradicionális hindu szertartás látványelemeivel: Perry szárit viselt, Brand pedig elefántháton ment kikérni a menyasszonyt, ami amúgy tradicionálisan a mahardzsák és az az indiai királyi család kiváltsága. A Daily Mail ehhez még hozzátette az értékes információt ami szerint a frigyet egy jóspapagáj is tartósnak jövendölte, ami jól jöhet, ha már nem kötöttek házassági szerződést a felek.

A pár előző este bollywoodi-stílusú indiai partit adott, előző nap pedig szafarira vitték a vendégeket. Arról nincs hír, hogy megkímélték-e a buli hanghatásaitól a szomszédos nemzeti park állatait, de a hírek legalább tűzijátékot nem említenek.