Az egykori Spice Girls Scary Spice arról panaszkodott a Contactmusic magazinnak, hogy férje, a producer Stephen Belafonte rendszeresen lepisili a WC-ülőkét, ő pedig utálja, hogy férje ürítésének nyoma marad. “Nem érted, hogy durva és egészségtelen, hogy az éjszaka közepén, amikor vécére megyek, a pisidben kell ülnöm?” –  vonta felelősségre. A férj azonban azt mondja,  nem hajlandó lemondani rossz szokásáról, amíg felesége sem akar változtatni az övéin. “Állandóan én teszem vissza utána a fogkrém kupakját, és az is előfordult, hogy a fogaim közül szedtem ki a hajszálát” - mondta a producer.
Civakodásuk ellenére a pár már több éve házas, és eltökélték, hogy nem fognak elválni, inkább párkapcsolati tanácsadásra járnak.

“A párkapcsolati tanácsadásban az a jó, hogy a problémáinkat még azelőtt megoldjuk, hogy túl nagyra nőnének. Mi soha nem fogunk odáig jutni, hogy elváljunk” - mondta Mel B. “Igaz, mi soha nem fogunk elválni, helyette meg fogjuk egymást ölni” - tette hozzá optimistán Belafonte. Az énekesnő és a producer már négy éve jár terapeutához jár, miután kapcsolatukban volt olyan időszak is, amikor felmerült a válás.