A tegnapi beszavazó show-t Sebestyén Balázs és Stohl Buci együtt vezették, így duplán is sokszor elhangzott a már most zavaró "hahó, hahó villalakók" mondat. A közönség Anikót – a Miss Hungaryn is indult – választotta a Villa Rosszkislányának, aki külsejét és rövidfilmjét elnézve bármelyik más kategóriában indulhatott volna a Való Világ 4-be, kivéve a Rosszkislányok kategóriát. Az önmagát fekete démonnak aposztrofáló nyolcadik villalakó azt ígérte, ha rá szavaznak, elszabadul a Villában a pokol.

Az egyik kiesett, Beus nevű rosszkislányt késő este Győzike faggatta a korhatáros Belevaló Világ műsorban – a műsorvezető miután többször is félreolvasta az smseket, majd bevallotta, hogy "diklesziás".

A Való Világ 4 lakóin nehéz nem észrevenni, hogy egész nap bódultan ténferegnek a Villában. A nyolc villalakó közül Alekosz, a Villa Okoskája iszik a legtöbbet, a Blikk információi szerint neki köszönhetően már eléggé megcsappant a Villa alkohol készlete. A "hahóvillalakók" meg sem várják az estét, már ebéd előtt piálnak.