A Megasztár zsűitagja sosem titkolta, hogy ő a legkisebb pontja a tehetségkutató verseny zsűijének, hiszen nem tud olyan életpályát felmutatni, mint Eszenyi Enikő, Presser Gábor vagy Friderikusz Sándor. A zenész nemrég azzal került a média középpontjába, nem akarja, hogy Szíj Melinda nyerje meg a Megasztárt. Ezt finoman erősítette meg Hajdú Péternek. “Ha elmondom a véleményemet, és valakit elkezdek szídni, a közönség melléáll. Visszafele sül el az egész”- válaszolta Mester Tamás a Frizbi forgatásán arra a kérdésre, hogyan is áll Szíj Melindával.

Szíj Melinda maga sem akarja megnyerni a versenyt, hiába ő kapta pénteken a legtöbb szavazatot. "Nem akarom megnyerni, én a jó Istenre bízom magam – jelentette ki Szíj Melinda a Blikknek. "Nagyon köszönöm a közönségnek, de szerintem ezt a versenyt annak kell megnyernie, akit a közönség és a zsűri is elismer, ez pedig nem más, mint Kökény Attila" – tette hozzá.

Mester Tamás aszerint nézi a tehetségkutató verseny résztvevőt, hogy helyt tudnának-e állni akár a nemzetközi popiparban. “Nagyon különleges az álláspontom, szerintem reformra van szükség a hazai popzenében”- mondta Mester Tamás. E kapcsán arról kérdeztük a forgatás után, szerinte az összes eddigi Megasztár résztvevője közül kik azok, akik nemzetközi sztárok lehetnének.

“Caramel a nagy kedvencem, de a Kállay-Saunders-t is nagyon bírom. Sokan vannak, akiknek már csak az utolsó lépcső van hátra. Sok szegmense van ennek, angolul kell tudni akcentus nélkül énekelni, jó dal kell hozzá, színpadi megjelenés, motiváció, ambíció. Ha valamelyik ezek közül hiányzik, akkor gáz van” – nyilatkozta Mester Tamás.