Winona Ryder egyáltalán nem használ internetet, de azért a Blackberry telefonján e-mailezik. A színésznő legutóbb a Fekete hattyúban szerepelt Natalie Portmannel, hamarosan A dilemma című filmben látható VInce Vaughn, Jennifer Connelly és Kevin James mellett.
“Nem használom az internetet. Kétségtelen, hogy mindent meg lehet rajta találni “- mondta Winona Ryder az Elle magazinnak. “Az e-maileimet Blackberryn nézem, és ennyi. Soha nem olvasok blogokat” – mondta a techfóbiás színésznő.

“Azt érzem, amíg régen megjelent a hír, hogy például Al Pacino filmet forgat, nem akartál mindent megtudni. Az internet elveszi a nagy várakozás örömét. Manapság azt is tudod, melyik színész mennyit keres. Gyűlölök magamról képeket látni és olyan szöveget olvasni, megértem-e annyit?” – nyilatkozta a magazinnak Winona Ryder, aki szívesebben játszik kisebb szerepeket nagy projektekben, mint főszerepet egy rossz fimben. “Nehéz igent mondanom olyan filmre, amivel nem, vagy nehezen tudok azonosulni”

A színésznő arról is beszélt, miért jó szakmabelivel randizni. “Emlékszem, találkoztam valakivel San Franciscóban, nagyon helyes volt. Beszéltünk, aztán azt mondta, emlékszik, mennyire szerelmes volt belém. Hirtelen gyanakodni kezdtem, miért is beszélget velem. Csak egy normális lány  akartam lenni, aki találkozik egy átlagos fiúval, ő azonban mindent tudott rólam. Ez az oka többek között annak, hogy jobb szakmabelivel randizni, olyasvalakivel, aki sokkal több mindent megért. Nem szükségszerű, hogy ez a valaki színész legyen” – mondta Winona Ryder.