Szerda este megvolt a Való Világ első kiválasztó show-ja, kiderült, kit szeretnek legkevésbé a rezervátum lakói, kinek kell hétfőn kell kijelölnie, kivel akar megküzdeni a bennmaradásért.

Törtető Évára hatan szavaztak: „Az első három szavazatra számítottam, éreztem azt a negatív vibrációt, ami felém áradt” – mondta Éva a kiválasztás végén arról, hogy Doki Lacival, Szépfiú Gombival és Anyukák Kedvence Leonidasszal valóban nem volt felhőtlen a viszonya. „Az utolsó két szavazatot, amit a házaspárocska adott, nem értettem, azt hittem Alekoszra fognak szavazni. A Bécikében nagyot csalódtam, nagyon kétszínű ember” – folytatta a helyzet elemzését.

Évá hétfőn választja meg ellenfelét: akire a néhány nappal későbbi párbaj alatt kevesebb néző szavaz, annak kell távoznia a műsorból. Évára a legtöbb lakótárs nevelő célzattal szavazott, mert rosszul kezeli a konfliktushelyzeteket és érthetetlen kitörései vannak – talán a párbajból majd tanul.

A második legtöbb –szám szerint három– szavazatot az igen népszerűtlen Okostojás Alekosz kapta, Éva pedig nem meglepő módon Olivérre szavazott, akivel volt egy érthetetlenül kemény vitájuk múlt héten. Hogy kit hív párbajra, hétfőig, azaz a „kihívás napjáig” nem árulhatja el –csak célozhat rá–, de már nagyjából tudja: „Két nevem van, azon fogok gondolkozni” –mondta Éva.