Bálint Antónia lányának apját, Földesi-Szabó Lászlót, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány egykori elnökét hét év börtönbüntetésre ítélték egy több mint egymilliárdos adócsalásért, de Földesi-Szabó az ítélet után egyszerűen kisétált a bíróságról és azóta is szökésben van - eltűnése gyermeke anyjának anyagi gondokat okozhat.

„Mindig is jó apa volt, sokat találkozott a gyerekkel, hetente háromszor vite magával, és valóban nem hagyott magunkra anyagilag sem. Nem számítok arra, hogy Laci kockáztatni fog azzal, hogy titkoban pént utal nekünk, de ezt nem is várom tőle. Nekem is mindig voltak tartalékaim, gyerekszülés előtt is gyűjtögettem, nem voltam pénz nélkül soha. Egyelőre nem vagyok megijedve” –nyiltkozta a Borsnak Bálint, aki augusztus óta nem él együtt a férfival.

„Most abban bízom, hogy a show-műsorom, amelyet hónapokkal ezelőtt találtam ki, beváltja a hozzá fűzött reményeket. Januárban kezdjük a próbákat. Komoly műsor lesz, táncosokkal, többek közt én is énekelek benne, és már van színház, amely bemutatná” – tette hozzá a volt szépségkirálynő.