VV Ildikót villabeli szereplése miatt hagyja el barátja, Gábor: különösen a lány szilveszteri fogadalmát nehezményezi a férfi – írja a Blikk. Az állítólag betegesen féltékeny Gábor Ildikó anyjának mondta el, hogy szakít lányával.

„Három és fél éve vannak együtt, de már többször szakítottak. Egy hosszabb szünet után december elején békültek ki. Gábor nem akarta, hogy a lányom bemenjen a villába, de végül elfogadta. Pár napja azonban eljött hozzám és azt mondta: „Eszti néni, innentől fogva lezártnak tekintem a kapcsolatunkat.” Gábornak nem tetszett, hogy a lányomnak az volt a szilveszteri fogadalma, hogy amit a párkapcsolatában lenyelt és elnézett a múltban, azt idén már nem fogja” – nyilatkozta a lapnak a hamarosan párbajozó VV Ildi anyja.

„Szerintem nem sok esélye van Ildinek visszamenni a párbajról. Fogalmam sincs, hogyan fog reagálni, amikor a stúdióban észreveszi: Gábor nincs ott és elhagyta. Próbáltam rábeszélni, hogy jöjjön el a párbajra, de nem akar. Talán jobb is. Gábor mindig is betegesen féltékeny volt, Ildikó pedig rettegésben élt. Én voltaképpen örülök, hogy szakított vele” – tette hozzá a nő.