Tony Parker kosárlabda játékos és Eva Longoria két hónapja jelentették be a válásukat. A színésznő azóta állítólag Penelope Cruz öccsével vigasztalódik. A férj először beszélt a nyilvánosság előtt a szakításról. A People magazinnak adott interjúból kiderül, hogy Parker a kosárpályán próbálja feldolgozni bánatát.

„Az a legfontosabb, hogy az ember mentálisan erős maradjon, még akkor is, ha ez egy nagyon nehéz időszak” – nyilatkozta a La Parisien francia magazinnak. „A kosarazásba menekülök, hiszem ez az, amihez igazán értek gyerekkorom óta.”  A 28 éves Parker elmesélte a lapnak, hogy megpróbál „értelmet keresni a dolgokban”, és szerencsére a csapattársai mellette állnak. Elmondta, hogy rettenetesen jól esik neki a lelki támogatás amit a csapattól, az edzőktől és San Antonio városától kap. "Természetesen a családom is mellettem áll ebben az egész kálváriában” – tette hozzá.

Parker bevallotta, hogy egyetlen egy cikket sem olvas el, ami a házassága felbomlásáról szól. A játékos egyik közeli ismerőse azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a sportolót láthatóan nagyon megviselte a szakítás: „Teljesen megváltozott és nagyon óvatosan beszél az egészről.” A kosaras megpróbál két lábbal a földön maradni és a sportra koncentrálni, tudhatjuk meg a cikkből. „Meg kell tanulnom, hogy mindig legyenek céljaim. Elsősorban kosárlabda játékos vagyok. Olyan régóta csinálom már ezt! Nekem az mindig létkérdés volt, hogy sikeres legyek a pályán.