Jordan, aka. Katie Price szuperspermájú férje meg akarja menteni tönkremenő házasságukat: a 35 éves ketrecharcos optimistán látja a dolgokat, és jegygyűrűjétől sem hajlandó megválni. „Még hordom a jegygyűrűt – talán reménytelenül romantikus vagyok, de ez van… Dolgozom a házasságomért” – mondta Reid a Star magazinnak.

„Annak ellenére, hogy rengeteget dolgozunk, én mindig odafigyeltem a feleségemre. Bármit feláldozok, ha arról van szó, hogy együtt legyünk. Mindig ő volt az első” – válaszolta Reid a Daily Mail kérdésére, miért romlott el a házasságuk.

A legújabb feszültségforrás a házasok közt egy fénykép, melyen Reid bokszolni tanítja Jordan egyik gyerekét: a nő azonnal kirakta közös házukból férjét, mert sem a bokszot, sem azt nem szereti, ha a gyerekei címlapra kerülnek. „Kate érthetően elmondta, hogy nem akarja a gyerekeit a sajtóban látni. Kate-nek a gyerekei a legfontosabbak, teljesen kiakadt, hogy Alex Juniorral pózolt a fotósoknak. Már régóta problémás a kapcsolatuk, de ez volt az utolsó csepp a pohárban, innen nincs visszaút” – mondta egyik ismerősük a lapnak.