A VV villa lakói azt kapták feladatként, hogy játsszák el, szerintük mi történt Gigi és Jerzy közt: Alekosz Évával vitte színre a jelenetet és a kelleténél jobban belejött a szex imitálásába. Törtető Éva pedig hirtelen kiborult, mondván, kinti nagy szerelme mit szól ahhoz, hogy villabeli lelki társa gátlástalanul taperolja. „Nem szeretném, hogy az Ádám félreértelmezze ezeket a dolgokat. Az a bajom. És még nem is találkozhatok vele” – puffogott Éva. „Szerinted milyen érzés azt látni neki, hogy te csókolgatod a nyakamat?” – tette hozzá, később sírva is fakadt. „Nekem körülbelül egy ember van, ő van, aki velem van” – mondta Éva már bőgve.

„Most már annyira más, amit iránta érzek, hogy nem tudok csak a barátja maradni, akkor inkább nem is maradok a társaságában. Jelen pillanatban nehéz nekem megállni, úgy hogy kicsit ne billenjen át, ne érintsen meg” – osztotta meg Olivérrel Alekosz, aki már Szandikán is imitált dugást, és egyébként is csak a szexre megy.

Éva mindezek után –kicsit érthetetlenül– teljesen felháborodott azon, hogy Alekosz nem hajlandó a jövőben puszilgatni és ölelgetni őt, hisz „az az ölelés szívből jön és az az ölelés nem azért jön, hogy bármiféle szexuális töltet legyen benne”.