Az ausztrál szupermodell bemutatta újszülött fiát, Fynnt – adta hírül a Daily Mail. Orlando Bloom és Miranda Kerr gyerekéről készült fotót először láthatta a nagyközönség – Kerr a gyerekét éppen szoptatja a képen, és smink nélkül, piros-pozsgás arccal látható. A meghitt fényképet maga a büszke apa készítette. Miranda Kerr és Orlando Bloom a gyermekükről készült szoptatós fotó nyilvánosságra hozatalával egy időben megmondták az újszülött nevét is. Nagy nehézségek árán a Flynn Bloom név mellett döntöttek, ugyanis sokáig nem tudtak dönteni, mi legyen a fiuk neve.

A 27 éves modell azt is elmondta, nem kért fájdalomcsillapítót a vajúdás és a szülés alatt, pedig a csecsemő nagyobb volt az átlagosnál. Azt mondta, hogy a szülés „fáradtságos, nehéz munka volt.” "Orlando végig velem volt, támogatott és segített mindenben. Nélküle nem bírtam volna végigcsinálni” – mondta Miranda Kerr. A modell rendkívül büszke a szerinte hibátlan fiára. „Nagyon boldogok vagyunk, és élvezzük a családi élet minden percét. Flynn a mi napsugarunk!” – tette hozzá. Az újdonsült anyuka mindenkinek megköszönte a jókívánságokat, a kedves üzeneteket és a pozitív gondolatokat. Hozzátette, még nem volt ideje válaszolni az összesre, de mindenképpen meg fogja tenni. A kisfiú január 6-án született Los Angelesben, így a modell szülei átrepültek Ausztráliából, hogy a lányukkal lehessenek.

A modell férje az angol színész, Orlando Bloom, a  Karib tenger kalózai és a Gyűrűk Ura sztárja, komolyan veszi az apa szerepet. Ki szeretné adni a hollywoodi házát, hogy egy gyerek számára kényelmesebbe költözzenek. Az 560 millió forintos (2 millió 750 ezer dollár) házat még agglegény korában vásárolta, de közvetlenül az üzlet nyélbe ütése után találkozott Miranda Kerr-rel, aki többször vetkőzött terhessége alatt. 2007 óta vannak együtt és tavaly júliusban esküdtek titokban örök hűséget egymásnak.