Visszalépett Stohl András a Csillag születiktől, mert nem tartja etikusnak, hogy ő vezesse a műsort. A színész súlyos testi sértést okozó ittas vezetés miatt március 31-én kiírt tárgyalás környékén nem vállalja a tehetségkutató vezetését.

„Nem az a kérdés, hogy vezethetem vagy nem vezethetem, hanem március 31-én lesz a tárgyalásom, ahol majdnem biztos, hogy ítélet is fog születni. Ami azt jelenti, hogy megint egy irtózatos médiafelhajtás lesz körülöttem, gondolom, hogy a bulvársajtó ismét szét fogja tépni a témát. Viszont a műsor is ebben az időszakban kezdődik. És én azt gondolom, hogy nem összeegyeztethető, hogy egy ilyen típusú műsor, ami fiatal tehetségeket keres, vagy egyáltalán tehetségeket keres, az ne arról szóljon, hogy ki miben ügyes vagy ki miben milyen tehetséges. Hanem arról, hogy mondjuk a műsorvezetőnek a bírósági ügye milyen stádiumban tart. Én úgy gondolom, hogy nem etikus és nincs jó üzenete annak, ha az életemnek ebben az időszakában ez a műsort vezetem” – indokolta a döntését Stohl a Blikknek.

A színész ezzel a döntésével Ördög Nóra munkáját is veszélybe sodorta. „Természetesen csalódott vagyok, jó lett volna ismét együtt dolgozni. Egyelőre nincs döntés arról, hogy mellém keresünk-e valakit, vagy egy új páros vezeti majd a műsort” – tette hozzá a hírhez Ördög Nóra.