Az énekesnő most Abonyi Mónikának, a Csillagszem Alapítvány elnökének tartozik egy nagyobb összeggel - írta a Blikk. A sértett megtette a feljelentést a szoloki rendőrkapitányságon, kedden hallgatták meg a nyomozók.

"Zalatnay képtelen megadni az 1 millió 940 ezer forintos tartozását, de ledolgozhatja, akár lányával együtt. Még szállást is adunk nekik az Állatkuckónk épületében. Négyszáz forintos órabérrel törleszthetik a kölcsönt, mert fejenként napi 1000 forint járulékot még be kell fizetni utánuk. Igaz, élete végéig takaríthat itt Cini, de gondolom, szívesen megteszi, ha másképp nem tudja visszaadni a kölcsönt, mert állítólag állatvédő" - nyilatkozta a lapnak az asszony, aki hozzátette, kapott kritikát bőven azért, mert pont Zalatnaynak adott kölcsön, de az énekesnő kimagyarázta börtönviselt múltját.

Abonyi mindemellett úgy véli, Cini szándékosan tévesztette meg: azzal hitegette, hogy van fedezet, mert lánya, Niki 250 ezer dollárt örökölt amerikai keresztanyja után.

"480 ezer forint tartozást elismerek" – mondta a Blikknek Zalatnay Sarolta. "Ezt valóban kölcsönkaptam tőle, és az állatokért tényleg mindent megtennék. Ezt az összeget pedig nagyon szívesen ledolgozom nála."