Bódi Sylvi nem tért vissza az USA-ból, adta hírül a Bors. A modellt Las Vegasban fotózták a CKM magazinnak még decemberben, és az óta sem jött haza. Elmondása szerint az ő szakmájában a január úgyis uborkaszezon, ezért nem veszített semmit azzal, hogy kicsit körülnéz az Egyesült Államokban. „Február második felében már otthon leszek. Jól érzem magam itt, de azért már hiányoznak a szüleim, a barátaim és a cicáim” – vallott érzéseiről.

Bódi a felsőfokú angol nyelvvizsgáját már az érettségi mellé megszerezte, de azért neki is hasznos az élő környezet. A modell olaszul is jól beszél, pont ezért szeretne majd egy hónapot Olaszországban is eltölteni.

Meglátogatta a rokonait Seattle-ben és San Franciscoban, emellett kint élő barátaival bulizott és szörfedzésre jár. „A legtöbb időt San Franciscoban töltöm, ez tetszik a legjobban, meg a tőle nem messze lévő szörfös kisváros, Santa Cruz” – nyilatkozta a Borsnak. Bódi már egy ideje szerelmese a szörfözésnek: „A legnagyobb élmény mégis az volt, amikor Kelly Slaterrel találkoztam. Egy ideje a hullámlovaglás szerelmese vagyok, ő pedig tízszeres világbajnok, nagy kedvencem. Hawaii szigetén, a szörfösök Mekkájában ismerkedtünk meg. El kell, hogy mondjam, nemcsak jó szörfös, hanem iszonyat jó pasi is” – áradozott. Tavasszal Bódit várja a munka a Sugarbirdben, készülnek az új kollekciók.