horoszkóp

Béci nyerte a Való Világ párbaját

2011.02.12. 22:40 Módosítva: 2011-02-12 22:41:00

Egyáltalán nem volt olyan szoros küzdelem VV Olivér és VV Béci között, mint ahogyan azt beharangozták. A testvérpár fiú tagja 61 százalékkal nyerte meg a versenyt, így ő volt az, aki visszamehetett a villába, míg Olivér búcsút mondhatott a fődíjnak. A Rosszfiú ugyan elköszönt a társaitól, de senkit nem ölelt meg - ezt azzal indokolta, hogy meglehet, elbőgte volna magát.

Végig feszült volt a műsor alatt, és folyamatosan azt mondogatta, hogy Béci megy vissza. Nagy örömére viszont megjelent a párbajon csaja, Enikő, aki korábban azt üzente neki, gondolkodik azon, hogy jelen lesz-e az eseményen. Olivér innentől kezdve feszt azt bizonygatta, hogy mennyire szereti a lányt, és hogy Anikó nem jelent neki semmit. Ezt többek között úgy próbálta bizonyítani, hogy egy ellene elkövetett merényletnek tartotta azt, hogy a Rosszkislányt bízták meg a kortesbeszéde elmondásával. Élő adásban váltotta le a lányt Alekoszra, amitől Anikó elsírta magát.

De nem ő volt az egyetlen, akiből az este folyamán kitört a bőgés: amikor Szandikát arról faggaták, kit vár vissza, a punciszájú kijelentette, hogy most ugyan segget csinál a szájából, de Olivért - aztán ő is bömbölni kezdett. Béciért Gombi szólalt fel, aztán röviddel később, pár emlékeztető bejátszás után lezárták a szavazást. Stohl minden idők egyik legnagyobb párbajának nevezte a mait, mivel szerinte a két alfahím csapott össze. Ennek ellenére Olivér csúnyán kikapott, mindössze 39 százalékkal húzhatott haza.

Csoportos hajóutak!

Egzotikus körutazások gazdag látnivalókkal, csoportos hajóutak Európától Amerikáig.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!