Béci nyerte a Való Világ párbaját

2011.02.12. 22:40 -

Egyáltalán nem volt olyan szoros küzdelem VV Olivér és VV Béci között, mint ahogyan azt beharangozták. A testvérpár fiú tagja 61 százalékkal nyerte meg a versenyt, így ő volt az, aki visszamehetett a villába, míg Olivér búcsút mondhatott a fődíjnak. A Rosszfiú ugyan elköszönt a társaitól, de senkit nem ölelt meg - ezt azzal indokolta, hogy meglehet, elbőgte volna magát.

Végig feszült volt a műsor alatt, és folyamatosan azt mondogatta, hogy Béci megy vissza. Nagy örömére viszont megjelent a párbajon csaja, Enikő, aki korábban azt üzente neki, gondolkodik azon, hogy jelen lesz-e az eseményen. Olivér innentől kezdve feszt azt bizonygatta, hogy mennyire szereti a lányt, és hogy Anikó nem jelent neki semmit. Ezt többek között úgy próbálta bizonyítani, hogy egy ellene elkövetett merényletnek tartotta azt, hogy a Rosszkislányt bízták meg a kortesbeszéde elmondásával. Élő adásban váltotta le a lányt Alekoszra, amitől Anikó elsírta magát.

De nem ő volt az egyetlen, akiből az este folyamán kitört a bőgés: amikor Szandikát arról faggaták, kit vár vissza, a punciszájú kijelentette, hogy most ugyan segget csinál a szájából, de Olivért - aztán ő is bömbölni kezdett. Béciért Gombi szólalt fel, aztán röviddel később, pár emlékeztető bejátszás után lezárták a szavazást. Stohl minden idők egyik legnagyobb párbajának nevezte a mait, mivel szerinte a két alfahím csapott össze. Ennek ellenére Olivér csúnyán kikapott, mindössze 39 százalékkal húzhatott haza.

Hozzászólások

 • 2011.02.13 14:02:46GeorgeousGlory

  2011.02.13 13:41:34Hess
  de hát olivéer nem jude?

 • 2011.02.13 14:03:30Gerw

  No itt van Béci saját Biográfiája. Kérdés, hol lehet olvasni a honlapján a loptam , csaltam, hazudtam dolgokat? Tánciskola és versenyek mellett , tekintve ,hogy nyerte is őket, kissé kevés ideje lehetett volna.
  [link]

 • 2011.02.13 14:09:23ursamaior

  2011.02.13 14:02:46GeorgeousGlory

  Persze, hogy az. Könyörgöm, ha már zsidóztok, ismerjétek már föl, hogy ki az, és ki nem az!

 • 2011.02.13 14:16:26pimpalini

  Te Grew!:)

  Azért én nem lennék túl büszke erre az önéletrajzra...:) Kb. úgy fest, mintha egy 8 éves kölök írta volna.:) A srácnak nem erőssége a helyesírás...:) Siralmas, mit ne mondjak. Legalább átfuttathatta volna egy helyesírás ellenőrző programon.

  Lesújtó, hogy egyes emberek milyen alapvető dolgokat sem képesek megtanulni 26 éves korukra...

 • 2011.02.13 14:25:43NewRiver

  Én mindegyik villalakót rühellem, de különösen ezt a Prolivért utáltam, meg a hű kiskutyáját a Balekoszt. Már csak ezt az alulművelt, bunkó, elmebeteg, mikropéniszes görényt rúgnák már ki, onnantól kezdve nem érdekel, ki nyeri meg.
  A legtöbb pasi rajongója,ha "testközelből" ismerné az Alkeszt, tutira rühellené ezt a véglényt, és biztos behúznának neki, ha el kezdené tapizni a csajaikat.

 • 2011.02.13 14:44:37Mati32

  Ez egy szórakoztató műsor. Úgyhogy megértem, ha valaki Olivérre szavazott, de a Béci? Hát abban mi szórakoztató van? Nem valami bonyolult személyiség, humora nincs, és hát nem csinál semmit. Tényleg őt akarják látni a nézők? Hát, egészségükre!

 • 2011.02.13 14:46:01Somminger

  Az Anikót sunáznám...!

 • 2011.02.13 14:51:50isucu

  Az RTLklubnagyon felháborítóan játszotta ki Olivért, Lilu viselkedése vele szemben iszonyatos pimasz volt, bér Stohl A.is kemény volt, de az ő arcán látszott, hogy sajnálja Olit,és hogy Anikóra bizták a kortesbeszédet, hát az kiverte a biztosítékot, nyílván eddig szólt Olinak a játékban a helye, valahogy kikellett csinálni, hogy kiessen, kizárt, hogy ennyivel többen szavaztak Bécire, aki egy kétszínű, egyforma hangon morgó ember, majd most megmutatja, hogy igazán ki ő, és nem olyan békés ember mit eddig mutatta, a pornós hugával együtt remélem kiesnek . Hajrá Alekosz, Éva, és Szandika.

 • 2011.02.13 14:53:24Palkovicsné

  sajtos karaj van-e?

 • 2011.02.13 15:13:13atisegit

  A fszom kivan már ezekkel az összeesküvés elméletekkel! Tegnapig azt hallottam mindenkitől: Olivér az RTL beépített embere, ő fogja megnyerni!
  Na, erre jött este a pofára esés!
  Mi van, mégsem beépített ember?
  Egyből megvan a válasz: de beépített, csak most ez így volt frankó az RTL-nek!
  Szánalmas! Ilyen alapon bármi történik, utólag meg lehet magyarázni: így volt jó az RTL-nek...
  Ez egy nagy hülyeség! Az RTL manipulál, de nem a szavazatokkal, hanem azzal, hogy kit mennyiszer mutat, és milyen szituban. Mit gondoltok, miért nem lehet on-line nézni napközben a neten?
  Hogy manipulálhassanak este. DE NEM A SZAVAZÁST!!!
  Ha manipulálnák a szavazást, simán visszavitték volna Olit, gondoljatok bele!
  Mostantól egy nagy rakás fos lesz a VV, csupa megjátszós majommal, Alek meg leereszt majd, mint egy fáradt lufi.
  A végén még Anikó fogja megnyerni....eddig úgyis mindig fiúk nyerték.

 • 2011.02.13 15:15:28protoplanetáris korong

  Miért nem fogjátok már fel végre, hogy az egész műsor irányított és manipulált? Mindennek megvan az oka, ami bent történik, a sok majom néző meg tippelget, hogy vajon mi lesz, ki fog párbajozni, kik fognak dugni stb. Majd azok, akiknek a szerkesztők megmondják. Már az sem véletlen, hogy pont ők kerültek be, és nem Manyika vagy Sanyika a kisvárosból. Kezdem azt hinni, hogy az emberek többsége is olyan sültparaszt, mint akik bent vannak (különben nem néznék). Mozgalmat indítsunk Alekosz mellett, meg szavazzunk Évire? Röhejesek vagytok. Nem csak szabad időtöket, de még pénz is áldoznátok ezekre a férgekre? Őszintén gratulálok.

 • 2011.02.13 15:21:39hauvarju

  Oliver kiesesevel megb@szhatjak az egesz VV musort, a nezettseg nagyon lefele fog menni, ki a f@aszt erdekel a tobbsegeben szurke eger a villaban, van meg 1-2 erdekes arc de a tobbseg az jellegtelen, puhapocs, tingli-tangli, sunnyogo ember, akar be is fejezhetik az egesz szart. Eleget csorgott mar a kassza....Volt eleg bevetel...
  Kivancs vagyok Enikore mert akarhogy is van Eniko miatt kattant be a srac (es vesztette el a VV megnyereset).Raadasul meg a villaban a csaj utolso uzenete is nagyot rugott Oli lelkivilagan..biztatas helyett egy ketertelmu uzenetet kapott mig Bela csaja egy tok normalis es erot ado uzenetet kuldott...
  Vajon Eniko mikor fogja belatni hogy Ö baszta el Oli eselyet es vajon mennyi ideig lesznek egyutt. Mikor fogja Oli megbanni "huseget" es mikor fognak ezen osszeveszni utolag???????

 • 2011.02.13 15:23:47atisegit

  Hé, Korong!
  Te nem a szabadidődben írogatsz ide?
  ...sültparaszt...ez jó...:o)
  Amúgy 100x inkább ez, mint a tényleg előre megírt Anyátok közt!
  Nekem senki ne mondja, hogy Szandika forgatókönyv szerint rohant tegnap a falhoz bőgni!

 • 2011.02.13 15:32:02atisegit

  Oli buktája a nők voltak...Cherchez la femme...
  Katonaként nagyon örültem, hogy "szingliként" vonultam, láttam a kiképzés alatt, hogy estek szét idegileg azok, akiknek fix barátnőjük, menyasszonyuk volt.
  Ferihegyen az egyik srác főbe lőtte magát - a pihenőben...:o(
  Nem volt vicces... a csaja miatt, aki odakint megcsalta, és ő tehetetlen volt. Szar ügy.
  A VV-be is csak szingliként szabad bevonulni, és halálra bszni az összes muffot :o)))
  Persze, most nem az olyan kis puhapöcsű buzogányokra gondolok, mint a Jersey.

 • 2011.02.13 15:33:14ovistea

  Hát, erre csak azt lehet mondani, hogy van szar és még szarabb. A Béci brigád valóban dögvész unalom, de a másik csapat meg akkora gerinctelen, kétszínű, szarkavaró népség, hogy ... én nem is tudom, hova tették a szemüket, akik szimpatizálnak velük. Vagy ők is ilyen ferdék? Kurva nagy összeborulások, életre szóló barátságok - amik egy pillanat alatt visszájára fordulnak, ha az érdek úgy kívánja. Direkt kibaszások bárkivel, kibeszélés, fúrás, kavarás. 100x egyenesebbnek gondolom a hűvösebb, de korrekt, egyenes viszonyokat, amik a Bécibanda tagjait jellemzik. Hajrá Szandika!

 • 2011.02.13 15:37:27hauvarju

  Olinak meg kellett volna hegesztenie Anikot (mindig, minden korulmenyek kozott) es vigasztalodni vele amig csak bent van mikor meg kijon a nyeremennyel (es ha ez nem tetszik Enikonek akkor farbarugni a csajt) akkor majd meglatja hogyan tovabb....

 • 2011.02.13 15:38:34atisegit

  ..hát, hóVarjú, látszik, hogy nem voltál még szerelmes...

 • 2011.02.13 15:39:33ovistea

  2011.02.13 15:21:39hauvarju
  Sztem Olivér és Enikő nem fog együttmaradni. Alapból úgy gondolom, hogy ez a sok rinya, bébike így, bébike úgy a kamerának szólt, szimpátiát akart vele kiváltani. Most majd Olivérrel elszalad a celebló, Enikőnek az sem fog tetszeni, aztán repül... Olivér meg különféle macák karjaiba.

 • 2011.02.13 15:44:06atisegit

  Olivér sztem tényleg szerelmes Enikőbe, nem megjátszás. Látnotok kellet volna, milyen volt a Belevalóban, hogy ki volt akadva a két luvnyára, akit ráküldtek vonaglani - pedig akkor már nem kellett magát megjátszania.
  Aki így gondolkodik, hogy csak szimpátia pontokat gyűjt, nem volt még szerelmes - sajnálhatja, szuper érzés pedig!
  Ettől függetlenül, Oli most olyan médiabohóc lesz, mint Majka, és tozsogni fognak körülötte a ribancok - nem olyan kis szürke egérkék, mint Enikő - és a szerelem nem tart örökké... ;o)

 • 2011.02.13 15:44:43Bubszi

  Jaj ez mar annyira unalmas!!!! Egy ember sincs bent a villaban aki ne szerepelt volna a mediaban!!!Lilu is jatsza, h nem ismeri Olivert, kozben munkatarsak voltak. minden a forgatokonyv alapjan mukodik.A sok idiota meg kuldozgeti az sms eket !! hahahaaaa

 • 2011.02.13 15:44:57Majordomus

  vikvikk
  ha a fülledet is hasznalnad,nem csak a szemedet, akkor hallhattad a videón ahogy Beci nevet skandaltak, ebbol át ajtó túloldalán nem nehez kitalálni ki jon vissza.
  Jo lenne ezt a ciganyozast immár abbahagyni.
  En is küldtem egyszavazatot Oliverre, mert színes egyéniség a villában.
  De. A Racz testvérek dolgoznak, azt amit lehet. Nincsenek milliomos szüleik, albérletben élnek, s ezt kitörési lehetőségként kezelik, helyesen.
  En magam szeretnem ha a tobbi 1 millio cigány is ilyen lenne mint a Gigi. Mielott elmondlátok mindenféle ribancnak, mutassák itt egy fotót ahol meztelenül szerepel valakivel.
  Mindenki abbol el meg amibol lehet.
  A körülöttem elo ,,kisebbséget,, látatlanban,, lecserélnem a Beci felekre.

 • 2011.02.13 15:46:50hauvarju

  2011.02.13 15:39:33ovistea
  Teljesen igazad van, en csak Olit sajnalom hogy amikor majd rajon hogy mekkora lehetoseget b@szott el (esetleges nyeremeny, ingyen muff, tovabbi vidamsag-moka-kacagas) mindezt egy Eniko miatt akkor legszivesebben leharapna a f@szat.....Gondolom ezt majd a haverok is elmondjak neki alkalom adtan...

 • 2011.02.13 15:47:19Kivlov

  Alekinnyó!!!

 • 2011.02.13 15:50:19kakyman

  Anikó bármit is érez most, amíg bent lesz - persze ha ez nem kivételes rövid idő - el fog múlni benne. Olivérnek meg kellett volna heggesztenie, legalább távozott volna valami plusszal a villából. Enikő meg ránézésre olyan csaj, hogy gyenge gyámoltalan mindent megbocsátó típus. Szerintem még azt is ha ország világ előtt csalja meg. Az RTL szerintem ott hibázott túl sok olyan embert vitt be akinek van kit valakije, maximum negyedének kellett volna, hogy legyen.

 • 2011.02.13 15:50:39Bubszi

  [link]

 • 2011.02.13 15:52:08atisegit

  Alekosz egy igazi elmebeteg unikum!
  Eddig egyedül ő tudott megnevettetni.
  A többi vagy idegesítő, vagy sík unalom.

 • 2011.02.13 15:53:54hauvarju

  Lattatok szemrehanyosEnikot meg Bela csajat a parbajon?? hat eg es fold kulonbseg Bela csaja javara.Az egyik egy sotlan a masik meg vidam.......Oli, rugd farba a csajt es eljel tovabb boldogan de NELKULE...

 • 2011.02.13 15:54:05Bubszi

  Az RTL ott hibazott, h ezeket az embereket rakta be !!!! Tobbszor elszoltak magukat, h kiadtak nekik feladatba mit es hogyan kell csinalniuk. Az eslo szeriak sokkal jobbak voltak !!!

 • 2011.02.13 15:56:15BigMan77

  A Stholl öltöztetőjének kéne szólni, hogy ne húzza föl rendszeresen a farmerjét a szeméremcsontjáig, mert nagyon viccesen néz ki. Nem igaz, hogy nem látják!
  Egyébként nézhetetlen az arogáns, utasító stílusa miatt a műsor, Balázs 100szor jobb.
  Olivér nélkül nem nézzük a VV-t.
  A koncepció igazságtalan, a Béciéket kihívni olyan mintha 2 ember ellen harcolt volna. Nyilván Gigi tábora is tolta az SMS-eket a kedvecük öcsikéjére.

 • 2011.02.13 15:57:40ovistea

  2011.02.13 15:44:06atisegit
  Aki így gondolkodik, hogy csak szimpátia pontokat gyűjt, nem volt még szerelmes - sajnálhatja, szuper érzés pedig!


  Hogy bírsz ilyan összefügéstelen hülyeségeket írni? :DDD

 • 2011.02.13 15:57:57August von Zahnd

  Béci és a sleppje többnyire azoknak az egyszerűbb gondolkodású embereknek lehet szimpatikus, akik képesek és hajlandóak is azonosulni akár a legcsekélyebb mértékben is bármelyik villalakóval.

  Ezt bizonyítja, hogy a Béci-rajongók a Rácz-gyerek állítólagos erényes jellemét hozzák fel, míg mondjuk az Alekosz-fanek nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a kedvencük egy faszverő lúzer, aki idegesítő módon okoskodik, de mivel eszükbe sem jut, hogy potenciális haverként tekintsenek Alekre, csak azt nézik, hogyan csinálja a műsort.

  Béci rajongói tipikusan azok, akik Schumachernek és a brazil válogatottnak drukkoltak, de amúgy nem különösebben érdekli őket egyik sportág sem, viszont minden vágyuk egy új iPhone és egy CLS Merga.

 • 2011.02.13 16:00:21atisegit

  Bubsz, miért, kit rakjanak be?
  A 7-es buszról találomra vegyenek le 10 embert, és rakják őket össze? Ugyan már! Ki a fallosz nézné őket?
  Inkább az a kérdés, hogy ilyen senkiházi unalmas lúzereket, mint Jersey meg Gombi, honnan az ánuszból akasztottak le?
  Sokkal több Oli féle figura kellett volna, akkor aztán lenne benn élet! :o)

 • 2011.02.13 16:04:47eastpak

  Szanalmas Becike:[link]

 • 2011.02.13 16:05:34BigMan77

  Kíváncsian várom hogy este megtudjam, Laci vajon mit főzött, Béci kipucolta-e a budit, Gigit megcsókolota-e agyoniskolázott barátja vagy Alek milyen közhelyeket és idgen szavakat próbál meg fejét rázogatva összerakni egy mondatba úgy, hogy baromi okosnak tűnjön....!
  Ennek a műsornak ennyi volt.

 • 2011.02.13 16:07:22atisegit

  R.Bélát idegesíti a saját neve (származása?) mert legjobban akkor akadt ki - hugicával együtt -, mikor Alekinnyó el kezdte Rácz urazni őt... hehehe

 • 2011.02.13 16:07:32ovistea

  2011.02.13 15:53:54hauvarju
  Igen. Enikő minden szempontból jobban járt volna el úgy, ha figyelmen kívül hagyja a bent történteket (pláne, hogy jóformán semmi nem történt) egyrészt biztosítja Olivért, hogy bízik benne, magát pedig nem égeti le ezzel a drámával.Bőven ráért volna tisztázni Olivérrel a dolgaikat, ha kimegy. Olivér kb akkor omlott össze, amikor megkapta a videoüzenetet. Én ugyan rühelltem, mert ugye sztem egy szemét szarkavaró, de a csaj cseszte el a "játékát".

 • 2011.02.13 16:10:03arkanum

  Meglepődtem, hogy az a rém unalmas Béci ennyi szavazatot kapott. Noha Olivér maga választott a villalét és Enikő között az utóbbi javára. Mindig nagy taktikusként emlegették, de ezt ő a nézők füle hallatára tette. A legnagyobb taktikusok viszont titokban tartják a terveiket. Gigi a Bécivel és Jerzyvel védi magát, s játsszák a szerelemest, meg a hasfájóst, de amikor visszajött már semmi baja nem volt. Béci meg bűnözőként bent a jó fiút adja. Aggódik a kishúgáért, akkor miért nem aggódott, amikor a softpornóját csinálta. Az is kiderült, hogy a levett melltartóval is csak az a baja, hogy a műsör utánra tartogatták magukat. Az egész erénybrigád, miközben adják az erkölcsöst és a jóembert, a kinti életük csupa mocsok nyilván ezért kell megjátszaniuk magukat. A többiek meg olyanok amilyenek, nem kell titkolniuk a kinti múltjukat. Remélem, nem a Ráczék nyernek. Éva legalább a legszorgalmasabbnak járó díjat megkaphatta volna jogosan, messze ő a legokosabb.

 • 2011.02.13 16:10:47Bubszi

  Miben kulombozik Oli Gombitol vagy a tobbiektol???! Csupan csak egy dologban. Mas feladatot kaptak! Oliver mar tul jatszotta a szerepet es idegesito volt !!!Lehet a 7 es buszon sokkal szinesebb egyeniseget talaltak volna mint akik bent voltak, vannak !! Ennyi erovel a Balazst is berakhattak volna. Es sokkal viccesebb lett volna a musor !!!

 • 2011.02.13 16:10:50BigMan77

  Fábri jó volt, Szandikára azt mondta úgy néz ki mint aki pofával beesett a csalánosba.

 • 2011.02.13 16:11:38atisegit

  Ovistea, segítek:
  Aki így gondolkodik, hogy.................,
  az nem volt még szerelmes - sajnálhatja, szuper érzés pedig! (mármint a szerelem)
  Így már érted?

 • 2011.02.13 16:13:27atisegit

  Igen, Balázs és stól tényleg jól ellettek volna...hehehe. Megnéztem volna őket, mondjuk egy hónapig összezárva...

 • 2011.02.13 16:20:40Bubszi

  [link]
  szerintem az RTL nek semmi fantaziaja nincs. Kicsit fel kellene razni a Reality show jat. :)

 • 2011.02.13 16:21:18atisegit

  A legfájóbb az egészben, hogy egy sunyi, alattomos figura jutott vissza, aki tényleg a legnagyobb "taktikus és szarkavaró", a húgocskájával együtt.
  Ilyen sunyi, megjátszós, könyöklős ürgék terpesztenek a politikában, az igazgatósági székekben és a vállalti bőrfotelekben is, a "való világban".
  A humoros, önmagukat adó ürgéket, mint Oli, pedig kidobja magából a középszer, a farizeus tömeg.
  Nézd csak Magyarország tovább a sunyi Rácz tesókat, ezek szerint ez kell a népnek!
  ...és ezek szerint ez kell a jó magyar népnek.

 • 2011.02.13 16:22:07zsolesz66

  Tahóvilág..Prolivér!
  Érdemes elolvasni:http://varanus.blog.hu/2011/02/13/taho_vilag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

 • 2011.02.13 16:22:08Camappa

  Aláfestő zene, visszaemlékezések, bejátszások, volt itt minden, ami egy jó műsorhoz kellett. Egyetlen fenntartásom van. MIért való világ, miért nem folytatásos teleregény ez a műsor?

  Minden meg van rendezve, olivér, béci, a húga, dzsörzi, lackópackó és éva zihher az RTL embere.

 • 2011.02.13 16:28:12Lone Starr

  Én ott "kapcsoltam", nem tudom, emlékeztek-e, mikor a kódokat olvasták be a párbajon és Olivér nemlegesen rázta a fejét közben és legyintgetett a közönségnek.
  Elsőre, alapon lévő aggyal azt hittem, emberkedik.
  Aztán rájöttem: tudva a közelgő eredményt már csak üzent híveinek: "Hagyjátok abba, ne költsetek tovább, lefutott a dolog, jövök ki."

  Nem sajnálom, nem érzelgősködök. A nézettség valószínűleg esni fog. Olivért szerintem hosszabb bent maradásra tervezték, de fellázadt.

  Tényleg érezhette a "súlyosan meg leszel büntetve" óta a vesztét.

 • 2011.02.13 16:38:00ovistea

  2011.02.13 16:11:38atisegit
  Értettem én elsőre is, csak sztem a kettőnek nincs köze egymáshoz. Miért lenne?

 • 2011.02.13 16:38:04Bubszi

  Lone Starr parbaj elott tudta mar, h ki fog esni !!! Kisse megvaltozott idegbeteg volt!! Rajott, h elegge elrontotta a dolgot. Aniko hatalmas nagy butasag volt a reszerol.Parbajon is , hogy nezett ki??? Mint aki 1 ora alatt 20evett oregedett. Jobb ez igy neki es nekunk is !

 • 2011.02.13 16:42:40ovistea

  ez olyan alekoszista gondolkodásmód :)

 • 2011.02.13 17:16:53fehérzaj

  Alekosz egy idióta, nyócosztályos, túlkoros semittevő, menjen haza !
  Olivérrel meg nem lehet szalonképesen viselkedni, mivel egy patkány féreg.
  Műsorvezetőnek alkalmatlan!!!!!!!

  Hajár Béci!!!

 • 2011.02.13 17:20:54Cs@tLós

  Hauvarju: peeeeersze zsenikém...nem talán olivérnek nem kellett vna anikót ölelgetnie ( meg véletlen bevágtak a belevalóban egy jelenetet ahol smároltak is) de enikő a hibás, amiért kimondta, hogy olivér átlépte a határt. Még bíztatni kellett vna ezt a gennyládát? Próbálj már néha gondolkozni, mielőtt a billentyűzetet vernéd.

 • 2011.02.13 17:25:46Sandy Valhalla

  A szemem egyre rebben, mikor itt olvasok. Pedig hát nem kellene. Mik vannak? Már régen kérdezem magamtól, egyre csak inkább. Most persze azt hihetitek, hogy bigott vagyok. De most már eljött a pillanat, hogy én is hozzá tegyem, amim csak van. Emberek! Hát mi ez? Ne értsetek félre, közel sem az indiszkrétum hajt. Bár sokak szerint néha túl teszek még magamon is. Ó, de bárcsak ne így volna. De egy ilyen világban nem tehetek én sem mást. Azt hittem, vannak értékeim, amióta ezt a műsort is nézem, hát nagyon elgondolkodtam. Rideg ez a világ. Jaj, de bár ne lenne. Szóval fogadjátok meg az én tanácsomat. Könnyebb lesz úgy mindenkinek. És még jut eszembe. Ne haragudjatok, hogy csak így közszemlére tettem a legbelsőbb gondolataimat. Remélem, sokakban már nem tesz kárt.

 • 2011.02.13 17:27:40m.marczipan

  Légyszi, akkor linkelje be vki azt a Belevaló-részt, amikor Anikó meg Olivér elvileg smároltak....

 • 2011.02.13 17:29:25ovistea

  Semmi baj. De hol a gondolat?

 • 2011.02.13 17:32:32Cs@tLós

  Atisegit: kicsit fogalomzavarban szenvedsz...akit te bécinek nevezel az olivér volt, akit meg olinak az béci, összekeverted a két szereplőt. Nem tűnt fel hogy olivér kavarta a szart folyton? Hazudozott összevissza? Balekosz, aki ugye a legjobb barátja, pezsgőjét ellopta és azt is letagadta, mint a szerinted vicces erőspaprikázást plö? Kívánom, hogy ilyen csodálatos barátaid legyenek mint ez a csupaszív és őszinte olivér, és a budipapírodat kenegessék humorból csípőspaprikával, meg öntögessék királyvízzel a kocsidat, mert az olyan angyon vicces. Ne haragudj, 1 teletetovált, köpködő, őrületében mindent vagdosó állatról ilyeneket írni, hogy az milyen vicces meg arnayos kis tüncimókus volt...asszem nem ugyanazt a műsort néztük. A párbajon is béci azokat mondta amiket olivér csinált, az meg üvöltözött hogy kussojjámá, köcsög, stb. Én meg úgy látom, hogy ez kell a népnek...

 • 2011.02.13 17:34:05Cs@tLós

  M.marczipan: tegnap esti rész volt, amikor olinak mutatták hogy mit csinált bent Anikóval. Csak 1 pillanatra mutatták, de azt hittem kiesek a székből. Nekem nincs meg, nézz szét, hátha vki feltöltötte.

 • 2011.02.13 17:56:40Majordomus

  camappa
  nem hiszem el hogy ennyire sötét lennél.
  nem érted a lényeget ?
  íitt semmi más nem fontos, mint a Tv2 legyözése, s az hogy a fál ország az rtl-t nézze.Elérték a célt ? Hát persze!!! a tegnap esti párbajt 2,9 millió ember nézte ! Ez hazai tv-s rekord ! Semmi más nem számit! A te fanyalgásod, ki a zsidó ki a cigány stb. ugyan már. A bevétel. az számit, a lé meg dől dögivel. A 17 perc reklámidőt 68 millió ft-ért adta el az rtl klub, ez több mint a fönyeremény összege ! Ti meg itt erkolcsi normákról fokoztok ? Ugyan már ! Érdekel ez valakit ?

 • 2011.02.13 18:01:49Majordomus

  camappa !
  Hol élsz te?
  Számit az valamit hogy ki zsidó vagy cigány itt ?me hogy mi van megrendezve ? A tegnap esti párbajt 2,9 millió ember nézte ez hazai tv-s csucs. Semmi más nem számit. Számold már ki ha minden tizedik küld sms-t ! Én is küldtem !A 17 perc reklámidőt 68 millió ft-ért adta el az rtl klub. Ez több mint a főnyeremény ! Ti meg itt komoly vetélkedőröl álmodoztok, Persze hogy megéri egy profi stabot raallitani.

 • 2011.02.13 18:07:08Nina Skye

  Kar erte, RIP

 • 2011.02.13 18:17:39sutyinka

  Bécinek kell visszamenni? Mi ez Magyarország? vagy rom.ország? Anikó a vígözvegy:) lejáratta Olivert kis k..va még, az orknak se kelett.. Oliverhez ez a kis nyikhaj buta kis ize se való.. Remélem dobja.. Menjen dolgozni h... kis p.csa..

 • 2011.02.13 18:24:20hangya79

  hogy itt mennyi ősbunkó hozzászolás van!Hát szerintetek kiitt Magyarországon tiszta magyar?mert 1000év alatt annyi betelepítes és megszállás volt hogy tuti valakivel keveredtünk pl:Totn Sváb Török Orosz Német stb ugyhogy szerinten aki zsidózik vagy cigányozik elöbb nézzen körül a családfájába!

 • 2011.02.13 18:26:24sutyinka

  hajrá éva a törtető!!!!

 • 2011.02.13 18:27:54sutyinka

  gratulálok a családfádhoz:)

 • 2011.02.13 18:35:12avil

  Olivér eltaktikázta a dolgot, lejárt lemez ez már.
  De azt tényleg unom, hogy megy a cigányozás és a zsidózás, amikor már az észérvek elfogytak.
  A jó magyar mentalitás újra és újra erőre kap.
  A műsor folytatódik, a reklámbevételek miatt pedig nem itt kellene aggódni. Nem ér az egész annyit, hogy fröcsköljétek egymásra a haragot.
  Azért nem volt akkora király Olivér, hogy ennyi szöveget megérdemeljen.
  Részemről ennyi!
  Most aztán kezdődhet a prolizás és a stb. :)

 • 2011.02.13 18:35:49wowerman

  a sok gyökér proli... azt fel sem fogjátok hogy nem a csatorna "ejtette ki" olit hanem az emberek nem szavaztak eleget? zéró IQ...

 • 2011.02.13 18:44:42MMs drazsé

  Látszik, hogy ma Olivér kiesése az ország legnagyobb problémája, (pedig van ennél vagy 1000000 égetőbb dolog, de ez más tészta) tegnap este óta már majdnem 500 komment csak itt, és az Origón is vagy 60, ami nagyon ritka, ott általában nem nagyon szokott tv rovatú cikkhez ennyi komment érkezni. És erről az egészről KOLOSI reTTek homár tehet, a jó büdös kÚÚÚÚÚÚÚÚÚrva aNNNYát, hogy ott dögöljön meg, ahol van.

 • 2011.02.13 18:55:52m.marczipan

  Amúgy basszus tényleg idegesítő ez már. Nem is az, h emberek nézik ezt a műsort (én is nézem, mekkora egy bunkó paraszt vok, mert ugye mindenki az, aki nézi...), hanem h mekkora hülyeségeket találnak ki egyesek.

  Hogy Olivér az RTL beépített embere, úgyis ő fogja megnyerni... Jah, most hol van az a sok nagyokos, aki ezt írta? (Új összeesküvés-elméletet is olvastam már, h most meg az Éva a beépített). Meg h az Anikó mekkora ribi, mert minidg arra nyomul rá, akinek van csaja és h ezeken a pasikon akar "felkapaszkodni", meg azt hitte, h az Olivér erős aztán ezért volt vele olyan, amilyen...

  Miért ne lehetne az, h az Anikó és az Oli valóban vonzódtak egymáshoz, mert sztem ez volt. Mielőtt Anikó bevallotta, már akkor észre lehetett venni. Olivérnek is bejött a csaj, csak sztem valóban szerette Enikőt és megpróbálta magát tartóztatni, mert nem akarta megalázni az egész ország előtt. Végül sztem ebbe rokkant bele. Sokszor látszódott rajta, h vívódik. Nem is a párbajjal törődött a végén, hanem azzal, h vajon Enci megbocsájtja-e neki tulajdonképpen a semmit, mert hát megcsalás nem történt.

  Én nem szerettem volna Enikő helyébe lenni, de itt a sok erkölcscsősz megint igen okos, nem volt itt megcsalás, kíváncsi lennék hány faszi tudta volna magát ennyire tartani egy ilyen jó csajtól, mint Ani.

  Végül is Oli már feladta fejben, az idegei nem bírták. Valószínű jobban járt így, mert lehet ha benn marad, akkor megtörténik a megcsalás. Minden esetre ezentúl nem lesz még olyan izgalmas sem a műsor, mint eddig.

 • 2011.02.13 19:21:47hpty

  2011.02.13 12:18:29Wernherr von Braun
  Jaj szent szar!
  Azért mert másoknak a másik fél tetszik, már le is kell hülyézni őket?
  Ez nagyon dedós!

  Nekem is Olivér tetszett, mert életszagú, még ha játszotta is...ha beépített ember volt.
  Bélának akkor sem hinnék, ha kölcsön akarna adni.
  Max. ha ló legel a sírján!

 • 2011.02.13 19:34:52sebibaby

  ******** ********* ******** ******** ********** rácz testvérek
  meg a ***** ********* ********** ********
  ország aki visszaszavazta a ********* ****************** *********
  ráczot

 • 2011.02.13 19:47:12Pinainas

  Én a jó oldalát nézem az egésznek, egy cigánnyal több marad elzárva :D

 • 2011.02.13 19:54:57sebibaby

  Én meg megb....om Anikót

 • 2011.02.13 20:10:13makkoska

  Ez a cigánygyerek nagyon ellenszenves. Mondjuk a többi is...

 • 2011.02.13 20:21:50fischy

  Miért kell még a tévében is romákat néznem?? Gratulálok a Bécire szavazóknak! Bőven eleget látom őket így is, legalább a tévében ne lennének....

 • 2011.02.13 20:38:37GStarRaw

  suttyo kis lakotelepi paraszt Beci, kardfogu hugocskaja, ratyikiraly Jerzy kamuszerelem, kripli dagadek Laci mumajer kamu harcos tortenetekkel...

  Mar az osszefoglaloban benn sincs egyik nyomorult sem... Gagyi lett a musor igy nagyon, es addig szar is lesz, amig a sutyerak Racz testverek ki nem esnek...

 • 2011.02.13 21:27:54Majordomus

  igen ?
  Melyikötoknek van megközelítőleg olyan barátnője mint ez a ,,kardfogu,, cigo ?
  Követelém hogy minden cigányt változtassanak olyanná mint Raczek, akkor en is cigány akarok lenni ilyen alakkal es mozgással. jelzem Oliverre szavaztam.

 • 2011.02.13 21:42:01queensryche

  476 hsz??

  Normálisak vagytok?

 • 2011.02.13 21:51:58sutyinka

  Nem mert eddig néztük ezt a ork mesét..

 • 2011.02.13 21:55:00sutyinka

  vv Laci vmi vizsgára készül..:) Annyi hitelt felszedett mint ahány kiló zsír van rajta tokás hájfejű.. kint mindenkit kicsinál.. wc re is mászókával jár..:99

 • 2011.02.13 22:21:26Majordomus

  sutyinka

  a nemzetközi dzsiu-dzsicu vizsgára a hetedik dan megszerzeseert. Europaban 9 embernek van ilyen !

  Et a ¨valami ¨ vizsga !

 • 2011.02.13 22:56:28m.marczipan

  Isaurának nem is gyűjtött soha senki. "IQ-lightos"...

 • 2011.02.13 23:23:19marica

  tul taktikazta magat oli rendesen beszart , es eljasztotta a hattyu hallalat hogy haza akar menni/olika nemjott be a taktika mindenki elhitte neki,aszthiszem a beci atlatott rajta

 • 2011.02.14 00:54:52Nabalox

  Most néztem vissza a párbajt, mert nem láttam, és nem csak, hogy Béci volt undorító(mit várjunk egy retardált cigánytól) de még a Lilu is hányingerkeltő undorító módon beszólt szerintem az Anikónak. Büszke lehet mindkettő magára. Várom a média törvényt........

 • 2011.02.14 00:56:54Nabalox

  fischy!
  Egyetértek. Nem tudom, hogy gondolták, hogy Győzikét is berakják műsorvezetőnek. Nem tud magyarul!!!!!! Behányok.

 • 2011.02.14 02:32:45Cimili

  Az meg volt nektek, hogy a Lilu beszólása után Anikó sírva beszaladt a hálóba és lehülyepicsázta Lilut? A mai összefoglalóban volt benne.:DD

 • 2011.02.14 03:15:34sutyinka

  et az vizsga.. Jiu-jitsu :p

 • 2011.02.14 06:57:47la luna

  Anikó egy hónapig Bécibe volt halálosan szerelmes, a második hónapban Olivérbe. Kíváncsi vagyok, most kit talál meg a halálosan komoly érzelmeivel.
  Enikő meg biztos megbocsát Olivérnek - még ha premier plánban is dugta volna Anikót - mert látszik rajta, hogy egy alárendelődő, gyámoltalan típus.

 • 2011.02.14 09:01:28Don Bandi

  ti ezt nézitek? :D

 • 2011.02.14 14:09:18L.A. Guy

  Igazi fos lett a műsor Olivér nélkül.Eddig néztem ,még akkor is ha kezdett elegem lenni ebből a kiba....ott lelki topronykodásból.Szerintem rosszul kavart a RákTéeLl most,mert esni fog a nézettség.Bár ki tudja?Kisországunkban akkora igény van erre a virtuális onalizálásra ,hogy még az is nézni fogja aki azt mondta előtte ,hogy nem.Én kifogok tartani az álláspontom mellett(nem nézem tovább ezt a fost)!

 • 2011.02.14 15:36:44Cheryl

  Tudtam,hogy Béci megy vissza.Ha már választani kell a kettő közül,akkor a Béci.Lehet,hogy Olivér dolgain lehetett nevetni,de én már untam.Azt a 4-est szétkellett robbantani,nem volt mese...
  Olivér a végén már vissza se akart menni,látszott a száján,hogy azt mondta"nem akarok,Béci Béci Béci"még mutogatott is rá.
  Az újságban pedig az volt,hogy Enikő nem engedi közel magához Olivért,azért valljuk be részben megcsalta őt,hát nem tudom,mi lesz ebből...
  Hétköznap nem tudom nézni,amúgy meg nem lehet belőle tanulni,ez a műsor úgy rossz,ahogy van.

 • 2011.02.14 17:02:28Abraka

  kommentek?

 • 2011.02.15 07:55:32βασιλιάς Λεωνίδας

  R. Béla

  [link]

 • 2011.02.15 08:10:59luki :)

  [link]
  :DDDD

 • 2011.02.15 12:18:49suzy867

  Bécinek drukkoltam,de megbántam....tegnapi adásban úgy ült a széken a kalapjában mint valami vajda...és osztotta Anikót.persze Ani sem egy szent...Gigikét meg remélem Éva kiviszi és kint is hagyja,mert kurvára nem vagyok arra kíváncsi ahogyan Erzsikével nyalják egymást...meg arról beszélnek mikor dughatnak már.Laciban is csalódtam mivel ő is azt mondta nem lesznek klikkesedések,nem lesz hatos,nyolcas...stb...erre...tegnap csak arról beszélt kit kell kivinni és kint hagyni.inkább menjen nyugdíjba.Anikónak viszont igaza volt Gombi kétszínű.mekkora pofája lett annak is,3 napja még halálán volt,most meg..szégyen.Éva meg igenis jól tette,h leköpte erzsit!!!!!!azt hittem bepisilek rajta!!!:D

 • 2011.02.15 12:57:01luki :)

  [link]

 • 2011.02.15 16:02:18Erika55

  Olivérből az RTL Klub műsorvezetőt csinál, akárki "meglássa" :-), lehet, hogy a villában töltötte a szakmai gyakorlatát. Drogos-részeges Buci helyett, jó pénzért. Látszott, hogy Balázsnak is ő a kedvence.
  Anikó egy siratóasszony, Éva egyszerűen leharcolt,idegbeteg alkoholista. Szandika pedig önértékelési zavarokkal küszködik folyton, de azért ő is elég jó barátságban van a pohárral. Alekosz olyan bamba részegen, hogy ennél nevetségesebb csak a kis fehér alsónadrágjában volt.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6