Liam Neeson sokáig nem tudta, hogyan lehet megbirkózni a bánattal, hogy két évvel ezelőtt hirtelen meghalt a felesége, Natasha Richardson. Most először beszélt az érzéseiről.

“Azt gondolom, hogy csak meneküléssel lehet túlélni. A munkába meneküléssel" – nyilatkozta az Esquire magazin márciusi számában az 58 éves színész. “A gyászra nem lehet felkészülni. Azt hiszed, sírással és tervek készítésével túl lehet élni. De nem. Még mindig előfordul, hogy felriadok éjszaka, és hirtelen bumm, a mellkasomban ott az a feszítő érzés” – nyilatkozta Liam Neeson, akit egy ausztrál színésznővel hoztak hírbe.

“Bementem a sürgősségire, ahol legalább 70- 80 ember volt, törött karok, sérült szemek, minden. Először senki nem ismert meg. Se egy nővér se egy beteg. Senki. Kimentem a levegőre, mert már nem bírtam, kint nagyon hideg volt. Egy dohányzó ápolónő megismert, ő mutatta meg Natasha szobáját. Az orvosok alig múltak tizennyolc évesek, és ők mondták meg, mi a helyzet. Ők mondták meg a legrosszabbat" – emlékezett vissza a színész a felesége halálára.