Egyértelmű, hogy Melissa Leo köszönőbeszéde vitte el a prímet ma hajnalban az Oscar-díj átadáson, de sajnos nem épp választékos stílusa miatt. Az egyik pillanatban a legjobb mellékszereplőnek járó díj nyertese elnémult, majd a következő pillanatban egy meglehetősen hosszú káromkodást eresztett meg. „Itt reszketek a csizmámban. Nem tudok megszólalni. Amikor két éve Kate Winsletet figyeltem, olyan kurva egyszerűnek tűnt" - csúszott ki a száján.

A színfalak mögött Leo rögtön elnézést kért az illetlenségért. „Sejtelmem sem volt erről. Ez a szó......Elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam. Elég sok szót használok az anyanyelvemből. Tényleg nem akartam senkit megbotránkoztatni, valószínűleg nem ez volt a megfelelő hely arra, hogy ezt a szót használjam.”

Kirk Douglasról is szólt pár szót. Douglas adta át a Oscart Leonak igen sok késlekedés után. „Nagyon vicces ember, és öreg színész. Mindannyiunknak nagy szívességet tett. Minél tovább húzta, annál nyugodtabb lettem. Többször rá pillantottam Amyre (Adams), aki csak pár sorra ült tőlem.” Amy Adamset is a legjobb mellékszereplő díjára jelölték.