Hét héttel az után, hogy amputálták a jobb lábát, megint kórházba került Gábor Zsazsa, ezúttal a bal lábában észlelt rossz vérkeringés miatt - jelentette be szerdán a szóvivője. John Blanchette szerint "leállt a véráramlás" a színésznő lábában, ezért a Los Angeles-i Ronald Reagan kórházba szállították. Ugyanebben az intézményben kezelték Gábor Zsazsát januári műtétje után is.

A 94 éves egykori sztárt legutób február elején vitték kórházba, miután vért köhögött, ám akkor rövid időn belül kiengedték.

Gábor Zsazsa egészségével az utóbbi időben folyamatos problémák vannak. Egy 2002-es autóbaleset után részlegesen lebénult és tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott. Tavaly júliusban csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, egy fertőzés miatt pedig idén januárban amputálni kellett a jobb lábát. "Hosszú és nehéz út áll mögötte 2002 óta. Akkor volt a balesete, ami megbénította" - mondta a szóvivője, hozzátéve: "Azóta nem tud járni, és az egészségi állapota azóta romlik."

A magyar származású színésznő az ötvenes években futott be Hollywoodban. 1952-ben játszott John Huston Moulin Rouge-ában és szerepelt Orson Welles 1958-as, A gonosz érintése című filmjében is. Gábor Zsazsa azonban leginkább kicsapongó életmódjáról, rendőri ügyeiről és összesen kilenc házasságáról volt ismert.